MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88159 Re:

2016-07-19 16:25

#88126: -  

 

Důležité je, aby se nyní jednalo dle ověřených a vyzkoušených postupů EU.

Nejprve je třeba, aby Merkelová útok důrazně odsoudila.

K ní se následně u nás připojí pan Sobotka, pan Dienstbier poté vyzve k uklidnění situace s tím, že se nejednalo o islamistu, ale o ubožáka, který již nemohl dále.

Rada muslimů se od útoku důrazně distancuje a odsoudí jej, ale ne zas až tak moc důrazně, přece jen uznejte, že zadní vrátka si musí nechat otevřená.

V diskusi nám pak naši uvědomělejší spoluobčané vysvětlí že jsme tupci, protože nechápeme, že mladík byl psychicky nemocen, a zase odsuzujeme všechny mírumilovné muslimy.

O islamistický útok se nejdenalo, mladík byl ovlivněn četbou afghánského Čtyřlístku, kde Allahu Akbar vykřikuje fousatý Pinďaláh, a mladík pak chudák nevěděl co říká.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#88164 Re: Re:

2016-07-19 16:47:13

#88159: - Re:  

 Všichni se logicky distancují od násilí, jen vy komunisté a náckové se k získávání moci pomocí násílí hrdě hlásite a také se touto cestou pokoušíte získat moc. 

Pokud je skutečně Afgánci sedmnáct let a je sám v zemi, kde nerozumí jazyku, těžko řicí co vše prožil ve své zemi a s jakým vlídným či nevlídným přijetím se v Německu setkal, je potřeba toto vše velmi pečlivě vážit.  

V sedmnácti by se drtivá většina zhýčkaných Evropanů na cestu nevydala. Na začátku II. světové války Winton odvezl malé děti do GB, aby je zachránil před Hitlereme, zajistil pro ně ale vlídné přijetí a vlídný život.