MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88190 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-19 17:35

#88169: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jak můžete psát takové nesmysly o věcech, o kterých nemáte ani ponětí! A věříte lidem, kteří svým myšlením ustrnuli v roce ´68. Nedivím se jim. Nicméně, většina z nich proto, že jejich ideály předchozího hrůzného dvacetiletí byly zhrzeny. To je už zlé. Přesmutné ale je, že právě těmto zrádcům českého myšlení a demokracie i po "sametu" byl dáván veřejný prostor a je dáván dodneška. Včera večer jsem kvůli tomu musel odejít od televize, než abych poslouchal ty hloupé, věčně pomýlené řeči z úst jejich představitelů. Moudrým lidem je jedno, jednalo-li se tenkrát o Gruzince, Čuvaše či Kazachy / ti byli tenkrát v 68. našimi lidmi nejčastěji uváděni!!!/Ukrajince či Rusy - především to byli Sověti! Včera mě nějaký hlupák napadl, že Sověti nejsou národ - má pravdu, ale odpověděl jsem mu, ať se poradí se slovníkem spisovného jazyka. Ti Sověti, to byla ta bestiální marxistická zrůda zavlečená do Ruska ze západní Evropy a ti konali všechny ty bestiality, před kterými se musíme dnes bránit. Ale bohu díky, ti Sověti dnes již nejsou!!! Právě tak jako nejsou nacisti! A že Rusové uplatňují velmocenskou politiku, bránící národní zájmy je přirozené, /však je Západ jak v 19., tak 20. století tvrdě poznamenal/ a záleží ovšem jen na nás, jak se dokážeme s nimi vyrovnávat. Způsobem, jak to ovšem uplatňuje EU a stávající administrativa USA to však nedokážeme a vede nás to k mimořádně nebezpečné civilizační porážce 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#88195 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-19 18:09:16

#88190: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Kreml plný KGBáků je holý fakt. Putin nebyl žádný politický ředitel KGB, byl to od mládí agent této zločinecké organizace, vybral si to, nikdo jej k tomu nenutil, je na to dokonce hrdý. 

Ani 100 let nic nezmění na tom, že sem 21.8.1968 přiskákala teroristická banda z rusákova v počtu 500 000 a vraždili tady a znásilnili tuto zem.