MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88339 Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 13:04

#88328: - Re: Re: Re:  

 A proč se teda banderovci namáhali, geronte, když to Kyperský parlament neodhlasoval? :DDDDDD

 

Ministerstvo zahraničních věcí Ukrajiny odsoudilo kyperským parlamentem schválenou rezoluci s návrhem zrušit protiruské sankce. Praví se to v prohlášení diplomatického rezortu.

„Samotná skutečnost přijetí rezoluce vyvolává znepokojení. Svědčí o nedbání jednotlivými kyperskými poslanci zásad mezistátních vztahů založených na mezinárodním právu“, podotýká se v dokumentu.

MZV Ukrajiny dodává, že pozice kyperských poslanců „není ničím jiným, než nepřímou podporou akcí agresora“. V prohlášení je přitom vyjádřena jistota v tom, že sankce proti Rusku budou platit i nadále.

Kyperský parlament schválil 7. července rezoluci o zrušení sankcí EU vůči Rusku. Iniciátoři hlasování vyzvali k normalizaci vztahů s Moskvou, a také k obnovení dřívějších obchodních a politických styků mezi členskými zeměmi EU a Ruskem. V dokumentu se praví, že „sankce, které zavedla EU, se ukázaly být kontraproduktivní a nenapomáhají urovnání krize na Ukrajině“. „Mají naopak jenom záporné politické a ekonomické následky jak pro Rusko, tak i pro všechny členské země EU“, podotýká se v rezoluci.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#88341 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 13:08:21

#88339: - Re: Re: Re: Re:  

 Celá tato věc kolem hlasování Kyperského parlamentu jak jsem prokázal v minulosti v této diskusi byla velmi podivná a jednalo se o čistou ruskou propagandu. 

Je klidně možné, v ní dál rusácká propaganda pokračuje. 


Nepřihlášený uživatel

#88345 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 13:15:54

#88339: - Re: Re: Re: Re:  

 

 http://www.parliament.cy/easyconsole.cfm/id/1766

Jedná se o usnesení parlamentu. 

Ale ruská propaganda se na Krypru opravdu činí, jen co je pravda, seznam proruských serverů, které to převzaly je opravdu velmi velmi dlouhý. O usnesení informují vlastně jen pochybná media či prímo ruská media. V seznamu není prakticky žádný důvěryhodný zdroj informací, proto to evidentně převzal bulvár PL.

Tedy ono usnesení není pro vládu závazné a je to jen deklarace parlamentu, toť vše, pokud to vůbec skutečně odhlasovali. Tiskovou zprávu vláda nevydala a ani parlament se o tom nijak na svých stránkách nezmiňuje.