MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#88682 Re: Re: Re:

2016-07-22 13:00

#88631: - Re: Re:  

 ja jsem byl ,tak trochu,"havlista" (i kdyz mnozi dnesni havliste, jsou byvali komuniste, ale asi pred 5-6 lety jsem prozrel.

Vase uvazovani je typickym prikladem agresivniho, nelogickeho, kavarenskeho mccarthismu.

pripominam, ze Milose Zemana nijak zvlast nemusim a asi skutecne ma silne vazby na Rusko, jako Klaus a vsichni z Prognostickeho ustavu...treba se zapomina ,na nyni, kavarenskeho oblibence Dlouheho (zajimalo by me, na jakych svinarnach se podilel u Goldmen a Sachs v Indii)

presto jste nejvetsi hrozbou pro demokracii, svobodu, bezpecnost a fungovani statu  vy prazska kavarno, slunickari z nezikovek, zeleni prosazovaci novodobe socialisticke merkelisticke politiky. Vase politicka korektnost, vase nelogicke uvazovani, Vas zavadejici hon na komunisty, Vase absurdni obvinovani Ruska ze vseho, aniz si to asi uvedomujete, prave nejvic pripomina komunisty....Vase katastrofalni imigracni politika !

Vase OSTUDNE ZAHRAVANI SI S BEZPECNOSTI A ZIVOTY OBCANU EVROPY !!!!

A co je vysledkem vaseho pusobeni a vasich zpriznenych politiku v EU ?

Ceska republika se stava jakousi kolonii, montovnou a odbytistem nekvalitnich potravin s pridavkem palmoveho oleje apod... NA ZAPADE SE TAKOVE POTRAVINY NEPRODAVAJI ! neni to tak davno, kdy TOP09, chtela zrusit armadu, jako celek, s tim, ze by jsme se stejne neubranili !

Evropa se diky naporum muslimskych pristehovalcu a willkommen politik stava nesvobodnou a nebezpecnou pro sve obyvatele, zacinajici nabozenske trenice povedou, jeste k vetsimu napeti.

TERORISTICKE UTOKY, SKORO KAZDY DRUHY DEN !

UVEDOMUJETE SI VUBEC, ZE ISLAM NENI SLUCITELNY S DEMOKRACII ZAPADNIHO TYPU, KDE NA BLIZKEM VYCHODE JE NEJAKA ZEME S OBDOBNYMI DEMOKRATICKYMI PRINCIPY JAKO V ZAPADNI EVROPE ? NIKDE

 

HLOUPOST ,TUPOST, DOMNELY HON NA KOMUNISTY, BALAMUTIT MLADE LIDI NA GYMNAZIICH A VYSOKYCH SKOLACH TO VAM JDE !

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#88683 Re: Re: Re: Re:

2016-07-22 13:09:49

#88682: pan Hnedy - Re: Re: Re:  

 Co si tedy představuješ pod pojmem "havlista"? Co si představuješ pod pojmy "pražská kavárna" "sluníčkáři"? 

Je potřeba mít alespoń základní znalost, že k islámu se hlásí 1,6 mld. lidí a na světě je dnes celkem cca 7,5 mld. 

Totality či chceš-li sektářské totality jsou neslučitelné obecně s fungováním světa, je lhostejno, jestli si sekta říká komunistická, nacistická nebo se jedná libovolnou sektu odvozenou od jakékoliv jiné ideologie včetně velkých náboženství. 

Západní svět velmi dobře rozpoznává sekty křesťanské, komunistické a nacistické, hůř už je to se sektami jiných náboženství či ideologií. Administrativy států na takovou věc jsou opravdu připraveny nedostatečně a v post - komunistických zemích je navíc až nepříjemná tolerance k propagaci komunistické sekty - ideologie. 


Nepřihlášený uživatel

#88687 Re: Re: Re: Re:

2016-07-22 14:17:31

#88682: pan Hnedy - Re: Re: Re:  

 Jak vy, komunisti máte ve všem hned jasno...jenom by jste znárodňovali