MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#88859 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-23 20:43

#88844: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

to by se ten projekt asi nejmenoval, projekt o nárůstu extremismu v otázce menšin a imigrantů,

nybrz projekt o zpusobu zaclenovani a integraci mensin a imigrantu. Tady se spise, ale to je pouze ma domnenka, jedna o politikum, kdy je treba zjistit, podchytit opravnene pocinajici tendence "nasranosti" vetsiny obyvatelstva....nekteri to jiz zacli zamnenovat s extremismem.

Predstavuji si to jako, jakousi politickou objednavku, jejimz cilem je, jak ovlivnit verejne mineni, aby lepe prijimalo muslimske uprchliky, proto jsou samozrejme potreba vystupy o naladach obyvatelstva.

Ano, mnoho neziskovek dela zasluznou a bohulibou cinnost, ale je cca 20-25 NEZISKOVEK, ktere se zacaly prizivovat na integraci (i) teroristu do spolecnosti. VSKUTKU NIC JINEHO TO NENI, JAK UKAZUJE SOUCASNOST A UKAZE BUDOUCNOST.

pokud se projekt zabyva tim, jak jsme  neslusni na vietnamske spoluobcany, a jak se jim diky tomu tady spatne zije, tak proti tomu nic moc nemamitam, i kdyz to si nemyslim, z toho nekoukaji zadne poradne penize od nikoho.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#88874 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-24 06:40:12

#88859: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Z tvých příspěvků, mých reakcí je dostatečné zřejmé, že tvé představy a realita nemá přece vůbec nic společného.  Tvoříš si názory podle Zemanových lží a Putinových listů.