MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88877 Re: Re: Re:

2016-07-24 07:26

#88876: - Re: Re:  

 To, že ty jsi pro něco je asi takové hodnoty, jako když je pro to polodement a alkoholik Miloš Zeman. Vaše názory vznikají ze lží v Putinových listech a pak se nemůžeš divit, že přemýšlýš o imaginárních skupinách např. sluníčkářů.  

Také se nic nemění na tom, že komunistická pakáž zadrátovala republiku nikoliv proto, aby do nepřicházeli imigranté, ty mimochodem velmi podporovala, byla tu imigrace komunistů z Řecka, "pracovníci" z Kuby, Vietnamu, Polska, bylo tu 500 000 zelených mužiků na dovolené z Rusákova, kteří si na dovolenou přivezli i tanky, rakety, letadla a kalašnikovy, "studenti" použití semtexu a komunistických brožurek z arabských zemí především z Iránu a Sýrie, ale i z Jugoslávie, prostě "internacionální" komunismus přesně podle marx-leninské zločinecké ideologie. 

Jen českoslovenští občané neměli pasy, žádali o něco tak absurdního jako devizový příslib a výjezdní doložky a pokud snad náhodou chtěli spáchat přestupek překročení státní hranice mimo přechod, byli pro jistotu rovnou u plotu z ostnatého drátu zastřeleni. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#88883 Re: Re: Re: Re:

2016-07-24 07:56:15

#88877: - Re: Re: Re:  

 NSDAP, SS, SA, hitlerjugends a další desítky milionů německých voličů NSDAP