MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#89095 Re: Re: Re: Re: Re: Popojedem...

2016-07-26 17:34

#89093: - Re: Re: Re: Re: Popojedem... 

 Miloš Zeman je autorem radikalizace, protože celá jeho volební kampaň byla jedna obrovská lež, tedy porušení volebního zákona, přesně jak konstatoval Nejvyšší správní soud. 

Tedy nikoliv ti, kdo kritizují extrémistu Zemana, ale Zeman je autorem extrému v ČR. On jej zaktivoval, aby mu tento extrém dodal protřebnou většinu hlasů. 

Mimochodem prakticky není možné veřejně se Zemanem vyjádřit nesouhlas, neboť se s "potkává" s občany, zásadně v době, kdy ti odpovědní jsou v zaměstnání.  

Tedy házení vajíček přesně vystihl německý prezident Gauck, když jasně řekl, že "je rád, že dostal svůj díl" - to co předváděl Zeman už tehdy mu jasně ukázalo, co je to za člověka. Stát na jednom podiu s takovou kreaturou je velký důvod k zamyšlení, jestli je člověk na správném místě. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#89097 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Popojedem...

2016-07-26 17:43:15

#89095: - Re: Re: Re: Re: Re: Popojedem... 

 Ale příznivci Zemana až na výjimky nikoho za jeho názory nenapadají, nevnucují je silou, nepropírají své odpůrce dennodenně v médiích, nesepisují jednu petici za druhou, nepodávají žaloby apod., nesnaží se o neustálou konfrontaci jako jeho zfanatizovaní odpůrci. To oni jsou příčinou napětí ve společnosti. Měli jste svého prezidenta - Havla a žádný antihavlista kvůli tomu neznesvěcoval státní symboly, neházel po něm vajíčka, ať měl vůči němu jakékoliv výhrady, protože jsme kultivovanější lidé, kteří dokáží projevit svůj nesouhlas i jiným než primitivním hulvátrským způsobem, zato odpůrci Zemana každým svým činem dokazují, že (ač se tím stále ohání) respektovat odlišný názor nedokáží a místo aby dokázali svoji velikost a smířili se se svojí prohrou, vyvolávají agresivní antikampaň vůči prezidentovi (a tedy většině společnosti, která jej zvolila) a uchylují se k podlostem a zákeřnostem. Tohle mi vážně nepřijde jako normální chování.