MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#89183 Re: Re: Re: Re:

2016-07-27 17:09

#89180: - Re: Re: Re:  

 Na základě odbornosti. Ve firmě vás taktéž nechají pracovat se strojem pouze na základě odbornosti. Čili vaše námitka je nesmyslná. Nikdo netvrdí, že by se muselo násilně vyvlastňovat, pouze by vlastněné výrobní prostředky, půda a přírodní zdroje automaticky přecházely na korporace zmíněného typu. Dnes obrovské firmy také nedokáže spravovat vlastník samojedinný. Mnohdy je ani nezpravuje jenom tyje z podílů jako parazit. Ale já bych jej nederatizoval, jen by po něm už nikdo nedědil ten podíl na vlastnictví obrovské firmy. Není to tak složité. :-) Leninismus ani marxismus s tím nemusí mít nic společného. Netřeba zbraní stačí nepatrná změna zákona. Hospodářské korporace by zpravovaly své záležitosti na základě odbornosti a hospodářských požadavků. Stát by dohlížel na rovnoprávné prostředí, do hospodářských procesů by nezasahoval.

 

 

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#89185 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-27 17:19:05

#89183: - Re: Re: Re: Re:  

 Hned se vyjasnilo, proč komunistická pakáž bránila ve studiu dětem nekomunistů, katolíků, židů, protestantů. 

Mimochodem to přece přesně komunisté zkouší v Rusku 100 let a nikam to nevede, tady to zkoušeli 40 let a nikam to nevedlo. 

Soudruh Babiš tu prý spravuje 50 mld. vlastních a 50 půjčených jako one-man show soudruh Bureš :-), alespoň tak to soudruh Babiš u toho jeho karuselu uvádí ve výročních zprávách. 

Je to hloupé a bohužel už jen sousllouvý "výrobní prostředky" zavání tím, že jediné vzdělání které máš ve filosofii jsou možná semestry marx-leninismu :-).