MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#89372 OKD Miloši Zemane není nic jiného než MUS vrze 2.0

2016-07-31 12:03

„Že pan Bakala vytuneloval OKD je veřejné tajemství tři roky.“ Podle něj „elitní útvary stály, dívaly se a nic nedělaly“. „Teprve teď, když už kráva utekla z chléva a pan Bakala si odnáší miliardy do svého švýcarské nebo jakého exilu, teprve teď se začíná vyšetřovat,“ postěžoval si.

Je dobré připomenout ovšem, že při OKD nebyly ukradeny hotové peníze, jak se tomu stalo u MUS, kde 14 mld. hotovost z této zlodějiny na rekultivace nyní vlastní švýcarská vláda a to ne v nějakých imaginárních penězích, ale naprosto realných. 

Tedy jeví se to tak, že by měl Miloš Zeman především vysvětlit jeho podíl na zlodějině MUS než začne mluvit o zlodějích jiných. Z toho, že tak neřeší je naprosto zřejmé, že je naprosto mimo realitu. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády:

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#89375 Re: OKD Miloši Zemana není nic jiného než MUS vrze 2.0

2016-07-31 12:27:11

#89372: - OKD Miloši Zemana není nic jiného než MUS vrze 2.0 

 A to se vůbec nemluví o "prodeji" dluhu Ruska v objemu více jak 100 mld. korun Milošem Zemanem u kterého dodnes není zřejmé, kam přesně a za kolik byl prodán. 

Je velmi pravděpodobné, že se tímto okradením ČR, Zeman koupil prezidentský úřad, neboť je velmi pravdpědodobné, že mu kampaň i to co jí přecházelo a stálo to násobky toho, co kampaň, právě "prodejem" dluhu předplatil a občany ČR okradl. 

https://www.respekt.cz/korupce/prodej-ruskeho-dluhu