MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#89377 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-31 12:35

#89376: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Lenin si také získával stoupence cestováním. 

Žiješ v představě, že 1,6 mld. muslimů  jsou zločinci, kteří chtějí západu ukrást jeho bohatství a zotročit ho. Takovou představu s tebou nesdílím. 

A to, že v takové představě žije člověk, který porušuje volební zákon, aby získal moc a pak vyvolával extrémismus, je bohužel smutná realita současného Hradu. Zeman to má z toho, že čte jen ruskou propagandu a má poradce z rusákova. 

Představa, že já sem "někoho pouštím" je absurdní. Pouze si uvědomuji, že když se rozhodne 100 000 lidí překročit hranice, tak je nikdo na těch hranicích nepostřílí a nijak je také nezastaví, administrativa státu se musí takovou věc minimálně pokusit zvládnou bez masakru. Zvládá to Turecko, musíme to zvládnout také. 

Je dobré připomenout, že rusáky si také nikdo nedovolil v roce 1968 sestřelit z oblohy a to právě z důvodu počtu 500 000, které sem přiskákali. 

Věci jsou dle mého názoru opravdu jinak, než předkládá ruský troll Miloš Zeman. 

CCCP vyškolilo obrovskou masu teroristů z arabského světa, titíž KGBáci dnes voládají Kreml a Rusko, kteří tehdy školení a rozšiřování komunistické totality do arabského světa vymysleli. Velmi se obávám, že za celou "migrační krizí" stojí Rusko a také proto považuji ruské trollování Miloše Zemana za velmi nebezpečné. 

Navíc diskuse o ubohosti a zločinnosti Miloše Zemana nijak nesouvisí s migrační krizí. To jen Zeman se jako zločinec stylizuje do jakési role "obhájce" proti do ČR neexistující migraci. 

Je tedy potřeba věcně kritizovat, to co Zeman činí a nepodléhat dojmu, že je to nějaký "vlastenec", když je to jen ubohý komunistický zločinec. 

Obávám se také, že je skutečně potřeba řešit, kdo vydal paní Zemanové zbrojní pas, neboť její labilnost je veřejně známá a tedy evidnetně došlo k porušení pravidel pro přidělování zbrojního pasu. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#89379 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-31 13:21:38

#89377: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  za vlastizradu pujdeš do vězeni 

 tohle si řekni až bude muslimu v evropě opravdu hodně to poznaš agresi islámu a lide jako jseš ty pujdou do vězeni za podporu islamizace za zradu a kolaboraci stejně tak jak byly souzeni naciste v norimberskem soudu takhle budete souzeni take