MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#89501 Re: Re:

2016-08-01 18:33

#89493: - Re:  islám je jen jeden 

 mírumilovný islám neexistuje protože muslimové považuji za nejlepšiho muslima proroka mohameda kterej byl valečnej dobyvatel pedofil vrah nasilnik lupič trpici schyzofrenii a měl vydiny islám je jen jeden tak jak to řekl turecky prezident erdogan muslim tedy nemuže byt mírumilovný když respektuje proroka mohameda to je stejne jako když se řekne  ne každej muslim je terorista ale každej muslim je terorista stejně jako když se řekne že ne každej němec byl nacistou ale každy nacista byl němec stejne jako když se řekne jestli je radikalni a umirněny vrah 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#89503 Re: Re: Re:

2016-08-01 18:38:34

#89501: - Re: Re:  

 A co mírumilovní KGBák, komunista, Stbák např. Bureš nebo mírumilovný agent Stasi, mírumilovný rumunský komunista, ruský komunista? 

Je jednoznačné, že součástí islámu je desatero, jeho výhod si ty komunistický zmetku užíváš, neboť máš přistup k nejmodernjěším technologiím, svodobdě slova a ústavě, která ti zaručuje prakticky neomezenou svobodu projevu (logicky pokud ty ubohý ruský trolle nežiješ v rusákově), tedy važ slova velmi se kroť ve vyvolávání nenávisti mezi ucelenými filozofickými směry. 

Pokud by skutečně platilo, že 1,6 mld. muslimu jsou  teroristé, tak by rusákov už dávno neexistoval, to je naprostá jistota. Neboť min. polovina občanů rusákova komunistům a kgbákům v Kremlu dluží minimálně ránu pěstí. To si můžeš být ruský trolle naprosto jist a pokud se tito lidé dají do pohybu, tak Kreml zítra nebude existovat a to především proto, že se jedná o občany rusákova.