MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

CZexit!!!

#89650 Re: Lokaj Kremlu

2016-08-03 08:44

#89645: - Lokaj Kremlu 

 SMRT EU!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#89652 Re: Re: Lokaj Kremlu

2016-08-03 08:46:45

#89650: CZexit!!! - Re: Lokaj Kremlu 

 To nemusíš zdůrazňovat, že vy komunistická a nacistická pakáž jste vždy připraveni k vraždění. 

Kde jsou dnes šašci brexitu? Kam se ta rusko trollí pakáž rozutekla? 

Kde jsou dnes brexit šašci? A Zeman tady ještě podporuje nácky a komunisty, aby se ozbrojovali a jeho psychotická žena jim jde příkladem. 

Bašty stoupenců brexitu jsou líhní útoků proti cizincům, ukazují záznamy

Nenávistné útoky proti přistěhovalcům ve Velké Británii nejsou jen výmyslem několika jednotlivců. Ukázala to analýza policejních statistik serveru The Independent. V oblastech, které se v červnovém referendu ukázaly jako silně euroskeptické, vzrostl počet útoků bezmála o dvě stě procent. Ministryně vnitra volá po prošetření postupu policie.

 Šašci brexitu jsou ruští trollové Milošové Zemanové, moc se jim to v GB povedlo, jen co je pravda. 

 

"Analýza listuThe Independentje založena přímo na materiálech z policejních databází po celé Velké Británie, které novináři získali podle zákona o svobodném přístupu k informacím. Ze statistik výrazně vybočují právě oblasti, kde v referendu převažovali zastánci brexitu. Nárůst nenávistných útoku je zde výrazně vyšší než celostátní průměr, který podleNational Police Chiefs’ Council(NPCC) činí 57 procent.


Dobrým příkladem je hrabství Lincolnshire, které se v referendu vyprofilovalo jako jedno z nejvíce euroskeptických v celé Británii. V místním městě Boston hlasovalo pro brexit 75 procent voličů. Podle policejních statistik v celém hrabství po referendu vrostl počet útoků proti přistěhovalcům o 191 procent."