MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#89830

2016-08-05 10:05

Já nemám rád lidi, kteří v politice lžou a pravdu ohýbají podle jakýchsi podivných mainstreamových "not". Nemám tedy rád tzv. politickou korektnost. Ač mi na Zemanovi vadí snad tisíc věcí, mám v něm jistotu, že v opravdu důležitých věcech říká to, co je důležité i pro mě a bezpečnost mé rodiny. Mám jistotu, že i přes to, že ví, že ho budou vláčet v médiích, pomlouvat ho, nadávat... že prostě bude konzistentně říkat věci tak, jak jsou. A takových lidí si vážím.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#89832 Re:

2016-08-05 10:09:10

#89830: -  

 :-) ale nějak si člověče zapomnněl sdělit, co ten Miloš Ejakulát Zeman těmi "důležitými" věcmi sděluje. Jeho život je jedna velká lež, to je u něj jediné konzistentní. Tedy lze vytrhnout nějakou jeho "ejakulaci" z kontextu tohoto lhaní a tvrdit o ní, že je pravda, ale ve své podstatě je to naprostá hloupost, je to vždy zase jen a jen lež. 


Nepřihlášený uživatel

#89837 Re:

2016-08-05 10:19:29

#89830: -  

 

Kdy referendum či volby vlastně vygenerují extrém a kdy taková věc dokonce může rozvrátit občanskou společnost? 

Odpověď je prostá, když se nedodrží základní demokratické principy, ústava v celé její šíři a např. se tím pádem občané přestanou chovat odpověďně. 

Přímo zářným příkladem zneužití "referenda" - přímá volba je v druhém kole referendem - bylo zvolení Miloše Zemana. Ten masivně lhal a porušoval volební zákon, dokonce to musel konstatovat i Nejvyšší správní soud a to dokonce ve dvou rozsudcích, přesto dostal většinu hlasů, občané podlehli lžím a přestali se chovat odpovědně - tedy začali jednat neústavně a zvolili extrémistu - porušovatele volebního zákona. 

V tomto případě tedy referendum vygenerovalo extrém a na pět let nasměrovalo tento stát do extrému. Je to velmi vážné je potřeba, aby takovou věc zkoumal nejen ústavní soud, ale také parlament. Měla být dávno ustavena vyšetrující komise k situaci na Hradě, žijeme skutečně v absurdním stavu, jako občané tvoříme stát, ale nemáme ani tu nejmenší možnost dohlížet na poradce Miloše Zemana, neboť nemají bezpečnostní prověrku státu. 

Toto generuje stav, že mnozí z nás nechceme nést odpovědost za Zemana a jeho, možná až zločinné, jednání. Vzniká stav, kdy velká část společnosti dokonce ani nechce sledovat tu část veřejného prostoru, kterou Zeman má možnost ovlivňovat, nechtějí dokonce ani slyšet jeho jméno a nikoho z jeho okolí. 

Je dobré se zamýšlet i nad tím, jestli vlastní otázka referenda už nemůže být extrémistická a kdy se tak stane a bude. Stejně tak je potřeba se zamýšlet, zdali otázka neextrémistická či dokonce naprosto legitimní, může ve společnosti vyvolat extrémismus a tedy je následně degradována (degenerována) na otázku extrémistickou. 

Matějka ze Svobodných se mi velmi nelíbil, a hlavně se mi nelibil způsobem argumentace. Dokonce bych řekl, že je to naverbovaná osoba ruskou propagandou, nejen z důvodu jeho "kladného vztahu k Robejškovi" a záměrnému zkreslování reality. ..


Nepřihlášený uživatel

#89838 Re:

2016-08-05 10:21:51

#89830: -  

 

Kdy Miloš Zemam mluvil pravdu a kde vidíš Zemanovu konzistenci? Buď konkrétní!

Miloš Ejakulát Zeman je "konzistentní" např. proto, že:

-"privatizoval" MUS tak, že dnes má švýcarská vláda 14 mld. korun českých občanů, které MUS měla určeny na rekultivace

-"privatizoval" za jednu korunu IPB a přičemž nidko nikdy nezveřejnil, kolik nucený správce na jeden den dostal zaplaceno za "popis privatizace". 

-prodal ruský dluh v objemu více jak 100 mld. a jehož uznání vymohly vlády minulé, za neznámou hodnotu a v podstatě i neznámo kam - tedy ztráta může 80 mld. ale může také více jak 100 mld.  

-lhal o všem o čem během kampaně promluvil, od svého zdravotního stavu a rodině, přes tým až po jeho působení v oposmluvním kupčení s KGBákem Klausem

-jej Nejvyšší správní soud shledal hned ve dvou rozsudcích lhářem porušujícím Volební zákon a tedy Ústavu

-si na inaguraci uvázal kravatu s pořadím barev ruské trikolory

-porušil Ústavu tím, že jeho jednání vedlo k rozpuštění řádně ustavené Sněmovny, kdy se dokonce k tomuto velezránému činu přiznal, když mluvil o tom, že to byl "dárek voličům". 

-masivně lhal o pánech Peroutkovi, Stránském a Churchillovi, v projevu "o holokaustu"

-když spáchal společně s Kmoníčkem velezradu tím, že do smlouvy s Čínou chtěl dát pravidelné návštěvy číňanů v ČR, přesně jak Kmoníček v DVTV takové jednání popsal jako velezrádné.

-jmenoval dva StBáky Komorouse  a Laubeho generály a nejmenoval profesorem vysokoškolského pedagoga s odazem, že dokonce "jen" spolupracoval s StB. 

-vyznamenal StBáky či možná dokonce KGBáky, vyznamenal ministra komunistické vlády, která řídila StB. 

-setrvala poškozuje demokracii v této zemi relativizací hodnost, masivním lhaním a propagací bulváru, legitimizací extrému