MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#89864 Re: Re:

2016-08-05 14:45

#89829: - Re:  

 Ti se v tom máchají jedna radost. Miloš Ejakulát Zeman ve velkém světě? 

 

Trumpová čelí nařčení, že v USA pracovala nelegálně. Prezidentský kandidát přitom brojí proti přistěhovalcům

  • Donald Trump staví svou prezidentskou kampaň na boji s nelegálními imigranty.
  • Jeho žena Melania Trumpová, která pochází ze Slovinska, ale byla nařčena, že v devadesátých letech pracovala v USA nelegálně.
  • Trumpova manželka sama uvedla, že do USA přišla v roce 1996. Její nedávno zveřejněné akty, jež publikoval bulvární deník New York Post, ovšem pochází už z roku 1995.

 

Na stranu Trumpové se postavil Paolo Zampolli, majitel modelingové agentury, pro kterou tehdy pracovala. "Melania pro naši agenturu vždy pracovala legálně. Vždy měla vízum. Je velmi jednoduché a běžné získat platná víza pro modelky.

Věřte mi, o tomto bych nelhal. Myslíte, že by takové obchodní společnosti jako Nordstrom, Macy's nebo Saks zaměstnaly modelku, která by na území pobývala nelegálně?"

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#89907 Re: Re: Re: Trum a "bezděčný" agent Ruska, to se nezdá pravděpodobné, je spíše vědomý....

2016-08-05 19:04:09

#89864: - Re: Re:  

 ....agent Ruska. 

Trump je hrozbou pro národní bezpečnost, tvrdí bývalý šéf CIA

Za hrozbu pro národní bezpečnost Spojených států označil v pátek bývalý ředitel Ústřední zpravodajské služby (CIA) Michael Morell republikánského kandidáta na prezidenta Donalda Trumpa. Realitní magnát je „bezděčným agentem” Ruska, napsal Morell v příspěvku otištěném v listu The New York Times, v němž podpořil na úřad hlavy státu Hillary Clintonovou.