MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#89926 Re:

2016-08-06 07:19

#89925: -  

 Veřejný prostor v demokracii patří občanům. To je jedna z nesporných výhod demokracie proti totalitám. O správu části tohoto prostoru se starají občané různými organizacemi sami a různě placenými. Mimo jiné je to i proto, aby se část aktivnějších občanů seznámila se způsobem správy a tedy se naučili komunikovat se státní správou, místní samosprávou. Vybudovali si znalost zákonů sttátní správy  atd. a tím vznikala kvalifikovaná zpětná vazba pro státní správu. 

Na neziskových organizacích není nic hanebného. Vznikají jako potřeba správy veřejného prostoru. 

Pokud víte o neziskové organizaci, která vám připadá nepotřebná, rozporujte to u jejich donátorů, ale obávám se, že dokonce i ta nezisková organizace, která provedla analýzu Zemanových ejakulací (dle jeho vlastní terminologie) je velmi potřebná, neboť např. Hrad, Ovčáček ani nikdo další neposkytuje kompletní přehled Zemanových projevů. To co říká v zahraničí se mnohdy dovídáme ex-post  a v neúplné podobě a to přesto, že se jedná o projev, který by měl zastupovat celou tuto zemi.  

Je velkým problémem pro tuuto zemi či Miloše Zemana a jeho partičku podivných lidí bez prověrek na Hradě, když se lze analýzou jeho projevů dobrat závěru, že je ruským trollem či i jen "bezděčným" ruským trollem, podobně jako se takového závěru dobral bývalý místoředitel CIA u Trumpa. Právě v kontextu s Trumpem je pak věc velmi závažná, neboť je nutné si uvědomit, že Miloš Zeman na cestě k ústavní pozici porušoval volební zákon a masivně lhal, tedy manipuloval s voliči. 

 

 [20.] Stejně tak byla lživá informace, šířená tentokráte týmem M. Zemana, podle níž jsou na zámku K. Schwarzenberga nacistické symboly (http://www.novinky.cz/domaci/291011- zeman-se-omluvil-schwarzenbergovi-za-reci-o-hakovych-krizich.html). Navrhovatelům je třeba přisvědčit rovněž v tom, že se M. Zeman dopustil lži, pokud v debatě kandidátů dne 22. 1. 2013 K. Schwarzenberga nařkl z toho, že po restituci zámku v Čimelicích nasadil takové nájemné, že se učiliště pro zdravotně postižené děti muselo odstěhovat a že o služební byt přišla též učitelka T. B. (http://www.lidovky.cz/ze-me-schwarzenberg-vyhnal-z-bytu-lez-jako-vez-f4u- /zpravy-domov.aspx?c=A130123_135030_ln_domov_ogo).

 

Ještě jeden rozsudek NSS.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#89930 Re: Re:

2016-08-06 07:58:39

#89926: - Re:  

 Milé neziskovky, já budu radši každodenně čelit nebezpečí populismu, než nebezpečí islámu. Přece jen mi slovní eseje politiků nevadí tolik, jako najíždění náklaďákem do stovek civilistů za výkřiků alláh akbar, což jsem ještě nucen si platit z daní.