MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#90117

2016-08-08 09:10

Killary Clinton založila IS.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#90119 Re:

2016-08-08 09:16:36

#90117: -  

 Co víme jistě, my křeří jsme žili v totaliním Československu, že KGB na území i tohoto státu za pomoci StB školila masivně teroristy z arabského světa. Jako krytí používali studium vysoké školy. To je naprostá jistota, stejně jako to, že dnes je těmto pečlivě vyškoleným teroristům kolem padesáti let a jsou tedy na vrcholu života a nejspíše chtějí "svůj díl slávy", moc, peníze, kterou jím KGB před 25 lety slibovala. 

Víme také jistě, že v Kremlu sedí na důležitých postech KGBáci a je tedy bohužel validní spekulovat, jak moc tito KGBáci mají stále vazby na lidi, které v arabském světě školili v terorismu. 

Víme také neparosto jistě, že terorismus v západních zemích EU ustal jako mávnutím kouzelného proutku, po pádu komunistických totalit a to dokonce i v Severním Irsku, kde by se dalo předpokládat, že tamní nacionalismus neměl žádné vazby na východní totality. 

Tedy dnes je možné bohužel také validně spekulovat o tom, že KGBáci v Kremlu znovu aktivovali jimi vyškolené teroristy a ti dnes provádějí teroristickou činnost v západní Evropě. Toto mimo jiné koreluje s masivní ruskou propagandou ve všech západních jazycích Evropy a bohužel také v češtině, která je pravděpodobně "pilotním jazykem" ruské propagandy pro východní Evropu.