MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#91471 Re:

2016-08-24 15:37

#91264: -  

 Akce to byla poněkud svérázná, ale ono už není mnoho možností, jak těm naším zparchantělým papalášům dát najevo, že ty Aláhovy gorily tady 95% národa nechce. - Připadá mi to o malinko méně trapné a přes čáru, než opěvované happeningy ochránců zvířat, prodej jatečních lidí, nebo teatrální přivazování ke stromům napadených kůrovcem. Také trenky na hradě a zhanobení standarty. Tady se holt už musí šokovat. Tady už zdravý rozum ztratil vládu a lidé paměť.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#91473 Re: Re:

2016-08-24 17:31:53

#91471: - Re:  

 Konvicku to vyjde sakra draho, jeho pristi dva roky budou turistikou po soudech po celém světě, to je jiste, neb způsobil treumata nejen dospělým ale především dětem.


Nepřihlášený uživatel

#91797 Re: Re:

2016-08-27 22:30:55

#91471: - Re:  

 Klobouk dolů před panem Konvičkou i jeho pár lidmi, kteří vědí co riskují. On totiž něco dělá, aspoň něco reálného a skutečného. Kdo není schopen nic udělat je odsouzen k zániku. Jenom činy byť zdánlivě malé a trapné, nicotné a mizivé povedou k činům větším a významnějším. Konvička začal už v době, kdy moc těch atentátů nebylo. On to pochopil první. takoví lidé mohou být pro někoho zdánlivě nepochopitelní podivíni. Pro lidi, kteří sedí a koukají, kdo to za nás vyřeší ?? Unie ?? USA ?? Putin ?? Zeman ?? Kdo ???

Probuďte se konečně….Kdo mlčí, souhlasí. Nezaslouží si svoji zemi, když o ní neumí bojovat (Izrael) nezasloužíme si svoje domy, když o ně neumíme bojovat, nezasloužíme si svoji kulturu, když o ni neumíme bojovat, nezasloužíme si svoje ženy, když o ně neumíme bojovat.

Spartakus: Radši umřít v boji, než žít jako otrok ( i naše děti budou otroky). Kdo se neumí bránit, bude poražen. Odvěký zákon přírody je zde stále přítomen. "Oni" sem přicházejí aby zkusili kdo jsme vlastně MY? Hlupáci, kteří si táhnou trojského koně za hradby…..

"Oni" sem přicházejí abychom se MY sami sebe zeptali, kdo vlastně jsme ?? Jak jim odpovíme ??? To je základní otázka naší kultury a civilizace. Kdo chce mír, je připraven na válku. Umíme bránit odkaz našich předků? Umíme se bránit ve jménu našich dětí?? Chceme být otroky?? Kdo mlčí, souhlasí.