MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#92544 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna2016-09-09 18:32#92543: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna Ty si pišeš sám se sebou a ještě se k tomu přiznáváš, abys dostal zaplaceno? Ty jsi panečku kus vola. To tu stále dokola kopíruješ hlouposti, u kterých nejsi schopen ani doložit, kdo tu hovadinu napsal. |
|
Odpovědi
pan Hnedy |
#92554 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna2016-09-09 19:47:24#92544: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna 1. nepisu si sam se sebou, pouze rozvijim to co jsem napsal, ono se to ve vice komentarich lepe cte, muzete potom klast duraz na urcite veci jinak. 2.nekopiruju nic dokola , pridavam dodatecne informace, ktere dokladaji lzivost soucasneho kavarenskeho establishmentu 3. kdyby jste umel cist a nevyzobaval jste si co se Vam hodi, zjistil byste, ze jsem uvedl jmeno badatele Polanskeho, jehoz praci uznaval i samotny Karel Schwarzenberg... 4. netvrdim, ze za to muze, na to byl prilis mlad a dokonce neobvinuji ani jeho otce nebo rod Schwarzenbergu, protoze jejich majetek fakticky ovladalo fasiticke Nemecko.
jen uvadim historicka tvrzeni nestraneho badatele.
a hlavne na tomto prikladu ukazuji na pokusy prazske kavarny a jejich privrzencu o manipulaci s pravdou a realitou a to je pro vyvoj demokracie a svobody to nejhorsi......... zde cast rozhovoru s Polanskym
Když se na to Karla Schwarzenberga ptali před druhým kolem přímých prezidentských voleb, odvětil, že to prozkoumalo několik historiků a zjistili, že jde o pustou pomluvu. Co vy na to? [zkráceno] Ctibor Nečas, první český historik, jenž zveřejnil během komunistické éry záznamy z Letů v archivu v Třeboni, zanechal dojem, že Lety byly německým koncentrákem vedeným Němci. Nikdy neventiloval, že strážníci byli včetně velitelů Češi. Do dnešních dnů to po něm čeští historici opakují. Opět vás odkážu, abyste se podíval na orální historii sepsanou v Tíživém mlčení, která nepochází od vězňů koncentráku, ale od samotných Čechů. Je to ke konci knihy. V roce 1995, když jsem odhalil tragédii v Letech v americkém tisku, jsem byl pozván českým velvyslanectvím do Washingtonu DC. Ambasáda chtěla rozšířit příběh a nabídla, že mi s bádáním v archivních záznamech pomůže komise českých historiků. Souhlasil jsem, ale když jsem o několik měsíců později dorazil do Prahy, nabídka byla stažena, protože jsem si stál za tím, abychom začali nejdřív zpovídat bývalé vězně a jejich strážce, jejichž jména jsem našel v archivu v Třeboni. Prohlásil jsem totiž, že dokumenty mohou počkat, ale některé velmi staré oběti vězněné v Letech už ne. Tehdy jsem se setkal s Josefem Havlasem na ministerstvu zahraničních věcí. Pokoušel se mě od mých pátrání odradit, vždy přitom jmenoval Schwarzenberga. Později se stal Havlas šéfem týmu, který zavedl na několik týdnů v archivu v Třeboni šikanu. Každému, kdo by mi dal ještě nahlédnout do materiálů a záznamů, tam vyhrožovali ztrátou zaměstnání a pensionováním. Jeho tým pak vybíral záznamy, které by se daly poslat do Muzea holocaustu ve Washingtonu DC. Za své úsilí byl Havlas odměněn funkcí velvyslance v Japonsku. Dnes je styčným důstojníkem pro CIA jako český velvyslanec v Íránu, ale to už je jiný příběh. Setkal jste se někdy s ministrem zahraničí Karlem Schwarzenbergem a hovořili jste o těchto věcech? [zkráceno] Jednoho večera jsme se setkali v pražské kavárně. Schwarzenberg přišel s jednou mladou dívkou, s níž jsem se později velmi spřátelil. Při našem setkání byl Schwarzenberg překvapen všemi těmi detaily, které jsem o jeho rodině věděl, například když jsem mu řekl, že jeho matka byla lepší střelec než otec. Samozřejmě, že mnoho informací pocházelo od lesníků, kteří pracovali pro Schwarzenbergy před, během a po válce. Měl velké obavy z toho, co řeknu o jeho otci. Později mi senátor Petr Pithart sdělil, že Schwarzenberg miloval svého otce natolik, že udělá vše, aby ochránil jeho pověst. Pithart je jedním z mála Čechů, jenž se seriózně zaobíral mými pátráními a dobře věděl, co se děje za oponou. Se Schwarzenbergem jsem se měl setkat potřetí, když jsem byl na koncertě s jeho mladou přítelkyní, kterou na mě nasadil, aby vyzvěděla vše, co vím, ale právě ona mi nakonec prozradila, co Havla a Schwarzenberga zajímalo na mém pátrání po osudech jejich rodin nejvíc. Tehdy nicméně Schwarzenberg už zjistil, že mi jeho přítelkyně sdělila více informací, než se sama o mně dozvěděla. Přerušil naše setkání a odešel s touto „naší“ přítelkyní.
|
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
471 Vytvořeno: 2024-11-12
Za zachování tramvají na Maninách
783 Vytvořeno: 2024-11-02
Stop the death penalty
259 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
213 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice za statní občanství bez diskriminace
4060 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
528 Vytvořeno: 2024-11-05
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24676 Vytvořeno: 2022-12-13
Horní míru pro dravce
1353 Vytvořeno: 2024-10-15
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
148 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
522 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
131 Vytvořeno: 2024-11-11
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
118 Vytvořeno: 2024-11-12
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17016 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
92 Vytvořeno: 2024-11-10
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2076 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
136 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2218 Vytvořeno: 2024-10-21
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
22818 Vytvořeno: 2021-12-22
Homofobie do škol nepatří
32 Vytvořeno: 2024-11-14