MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#93628 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co ti rusáci budou prodávat? To se z

2016-10-02 12:09

#93627: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co ti rusáci budou prodávat? To se zase  

 Výstavba pasivních domů je jedním z mnohda drobných řešení, příčemž vývoj solárních panelů se nezastavil, stejně jako se nezastaví vývoj lepší účinnosti při spotřebě fosilních paliv, např. plynu v palivových článcích.  

Možností je dnes obrovské množství, další nové technologie, materiály se skutečně v demokraciích vyvíjejí každou hodinu bez přestávky a to je velmi dobře. 

http://www.breakthroughenergycoalition.com

 

Co je podstatné, nestabilní rusko ovládané bandou KGBáků není dobrý partner pro dodávání plynu ani ropy. To je naprosto jasná věc a to také Evropa během jediného roku dokázala velmi jasně a tvrdě vyřešit a je to velmi dobře. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#93649 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co ti rusáci budou prodávat? To

2016-10-02 14:30:59

#93628: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co ti rusáci budou prodávat? To se z 

 Takže se tu kdosi bude chtít dělit o vliv s muslimskými bratry? Ti se ale o moc v konečném důsledku dělit chtít nebudou. Lepší je odebírat suroviny z Ruska, než trpět do budoucna vysoce pravděpodobné  islamistické úlety, typu stříkání kyseliny do tváře žen, které odmítnout dělat matraci islamistickému praseti. Nebo trucovité sebevražedné útoky za to, když se v některých oblastech nebude chtít musulmanům vyjít dostatečně rychle vstříc. Na dodávky z Ruska jsme zvyklí a zmíněný bordel nám hrozit nebude, pokud zůstaneme u spolehlivého partnerství.