MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#93942 Re:

2016-10-04 13:24

Nastudujte si realitu posledních 26let. Ty mě zajímaj totiž nejvíce. Za 26 let se tu jen kradlo,privatizovalo,znárodňovalo-po kapitalisticku. Zlikvidované podniky. Pochybné kšefty a stavby. Tlačenka a podmazy kam se hrabalo za socialismu.A v konečném důsledku podporujem různé pro-americké spolky a posíláme miliardy cizím lidem a na vlastní lidi -děti zbíráme víčka od pet-lahve.
Hlavně že se řvalo že jsme za socíku posílali do Moskvy. Teď posíláme jinám a na vlastní lidi nemáme.Jděte s celým kapitalismem víte kam. Já totiž rozdíl mezi socíkem a kapitalismem zejména u NÁS nevidím. I tu svobodu slova máte tak na chodníku a i tak vás kde kdo sleduje a možná hlásí.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#93949 Re: Re:

2016-10-04 14:00:05

#93942: - Re:  

 Počátek není v listopadu 1989, ale jak si nechceš komouši přiznat, v únoru 1948, kdy jste vražduli, znásilňovali a okrádali vlastní spoluobčany. 

Následně jste více jak 40 let ničili to, co jste ukradli a do toho bohužel patří i veřejný i velká část soukromého prostoru, kultura a morálka. 

Tedy dalo se čekat, že tu budou lidé jako Andrej Bureš Babiš, Miloš Zeman, Gross, Kmoníček, Hlinovský, Nejedlý, Mynář..... co je ale obtížně představitelné, že jsou tu dodnes, že společnost neprojevila dostatek regenerace a tuto pakáž nevytěsnila na okraj společnosti, kam díky jejich krminálnímu jednání patří.