Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#11307 Fandím SPD!

2016-10-06 16:24

Teď to ještě neklapne, ale bylo by dobré, kdyby příští volby vyhrála SPD a pan Okamura se stal premiérem. Prvně jsem si říkal škoda, že se nestal prezidentem p. Okamura, ale nyní jsem rád, že je prezidentem právě p. Zeman. Okamura zmůže více z pozice poslance než prezidenta. Jen aby se našlo dost lidí, kteří ho vytlačí k dvojcifernému výsledku u voleb, aby měl v parlamentu větší rozhodovací schopnost.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#11308 Re: Fandím SPD!

2016-10-06 16:32:20

#11307: - Fandím SPD!  

SPD-12,30 hlasu druhy pod ANO 

Nepřihlášený uživatel

#11315 Re: Fandím SPD!

2016-10-09 01:08:51

#11307: - Fandím SPD!  

Já volil jedinou pronasledovanou stranu ND... Jinak fandím každé změně, dnes ale je nutné aby změna byla radikální. Ne ve smyslu neo nacismu či neo komunismu ale ve smyslu odpoutani se od EU a NATO.... Vaše strany mají tyto kroky v rámci referenda a to ještě jen co se týká EU ale všichni víme, že referendum nebylo použito při rozdělení republiky a ani při vstupu do NATO proč by pak mělo být podmínkou při vystoupení, když tenkrát bylo očividně zmanipulovano veřejné mínění. Co já osobně pamatuji tak jseme věřili že podporou vstupu do EU nám slibovali stejnou životní úroveň.... Proč by jsme dnes měli dodržovat své slovo mi občané? Proto podporuji radikální okamžitý výstup z obou řekl bych zlocineckych organizací. Žádná strana krom ND toto neprosazuje.