MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#94709

2016-10-10 20:39

Wolfowitzova doktrína, která pro současně panující neokonzervativce platí v USA už od roku 1994 jako svátost, praví: ZEMĚ, KTERÁ POD KVALIFIKOVANÝM VEDENÍM A S VYUŽITÍM DOMÁCÍCH SUROVIN DOKÁŽE VYBUDOVAT MOC GLOBÁLNÍ, NA USA NEZÁVISLOU, SE PRO USA STÁVÁ ZEMÍ NEPŘÁTELSKOU.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94721 Re:

2016-10-11 05:58:35

#94709: -  

 Pokud to vůbec existuje, tak tvůj překlad může klidně nepřesný a může tam být, že může být země potenciálně nebezpečná a ona část "nezávislou na USA"  může také mít znění "moc globální - nedemokratickou nebo totalitní". 

To jen odhaduji, neb si vy  v rusácké propagandě překlady děláte podobně jako idiot Miloš Zeman "cituje". 

Jistě i my dva shodneme, že "globální totalitní moc" neohrožuje jen USA, ale ohrožuje každého člověka na této planetě.

To, že ty si možná nepředstavuješ komunismus a nacismus jako totality ve své podstatě naprosto shodné, je již věc jiná a klidně z tvé představy může vyplývat, že Vláďa Iljič Putin je dokonce demokratem :-/. 


Nepřihlášený uživatel

#94722 Re:

2016-10-11 06:04:45

#94709: -  

 Vy jste si to v té rusácké propagandě celé přebásnili, pak se nediv, když takové informace poskytujete soudruhovi Vláďovi Iljiči Putinovi, že nejen vypadá jako idiot. 

"Our first objective is to prevent the re-emergence of a new rival, either on the territory of the former Soviet Union or elsewhere, that poses a threat on the order of that posed formerly by the Soviet Union. This is a dominant consideration underlying the new regional defense strategy and requires that we endeavor to prevent any hostile power from dominating a region whose resources would, under consolidated control, be sufficient to generate global power."