MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#94772 Re: Re: Re: Proč kandidoval za ANO StB je trošku nepochopitelné, přestože kandidoval jako .....

2016-10-11 11:12

#94770: - Re: Re: Proč kandidoval za ANO StB je trošku nepochopitelné, přestože kandidoval jako ..... 

 VOLBY VYHRAL KOBLIHAŘ KRETEN CO SEM TAJNĚ PŘESOUVA IMIGRANTY VŽDYT SE SE SOBOTKOU DOHODLY O PŘIJETI 6000 IMIGRANTU DO ČESKA A DALI NA NĚ PŘES 500 MILIONU KČ BABIŠ JE LHAŘ PODVODNIK A ZLODĚJ JA FANDIM SPD OKAMURU PŘIMOU DEMOKRACII ODVOLATELNOST POLITIKU REFERENDUM O VYSTOUPENI Z EU A NATO A NEPŘIJIMAT ISLÁMSKÉ IMIGRANTY

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94774 Re: Re: Re: Re: Proč kandidoval za ANO StB je trošku nepochopitelné, přestože kandidoval jako .....

2016-10-11 11:23:48

#94772: - Re: Re: Re: Proč kandidoval za ANO StB je trošku nepochopitelné, přestože kandidoval jako ..... 

 V klidu se s tebou shodnu, že Andrej Bureš Babiš, je velmi podivnou personou.

Podobně zločinnou a navíc ještě o řád debilnější je ovšem Okamura, neboť generuje extrémismu, tedy tvojí podporu Sdružení přátel debila či ovara - obě jsou stejná, považuji za přidání se k jeho zločinnosti. 

Je potřeba říci, že pokud se rozhodnou statisíce lidí překročit hranice, nic je nemůže zastavit. My máme zkušenost s 500 000 rusáky, kteří se převalili přes naše hranice v roce 1968 a nezastavilo by je vůbec nic, kdyby dokonce táhli bez zbraní. 

Taková věc se musí řešit a paní Merkelová to nejen řešila, ale dokonce to v řádu několika měsíců vyřešila a také se dopočetla, že oněch lidí nebylo 1,2 mil. ale hluboko pod 900 tisíc, přičemž je nutné říci, že každoročně do Evropy tak jako tak přichází 500 000 lidí, kteří nahrazují bohužel přirozený demografický úbytek lidí v Evropě - přesněji v tomto případě mluvím o EU. 

O příchozí se především Německo postaralo a za to ostatní státy, především ty východní nenabídly nic, což je děsivé. 

Dnes řeší to, kteří z příchozích mají dle Všeobecné deklarace lidských práv a Ústav států EU nárok na azyl a kdo nikoliv a řeší - jak jinak než jednáním - kam ty, kteří nemají nárok na azyl vrátí, neboť není možné je naložit na loď vysadit do moře za hranicí výsostných vod států EU, to snad pochopíš dokonce i ty. 

Tedy Okamura je z tohoto pohledu jen vesnický idiot, žvanící hovadiny na demonstracích vedle vyložených lhářů, níčím se tím neliší od Miloše Zemana. Tito dva jen tupě žvaní, paní Merkelová jedná a řeší a vyřešila. Oni neudělali vůbec nic.