MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#94799

2016-10-11 15:56

Ovar má tupé voliče, odporné trotly z rusákova. Oni se zajímají dokonce i o takové hovadiny jako politika a prý jakési národní zájmy. Co to je pche? To my voliči Karla jsme chytřejší, my nějaké debilní politické ohledy neberem v úvahu. My jsme, volili chytře, dali jsme jointa a pak jsme všichni týpci naší party inteligentních, světaznalých 18-letých týpků na technopárty rozhodli: volíme Karla, on má totiž fialové číro a to je hustý, to je totiž známka punku, voééééééééé! 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94800 Re:

2016-10-11 16:01:43

#94799: -  

 Jak je tedy možné, že ti, dle tebe chytří voliči Miloše Zemana, právě svému kandátovi tolerovali porušování volebního zákona? Jeho voliči snad neznají volební zákon a Ústavu? 

Oni ti jeho "chytří voliči" snad neví, že volební zákon při získávání moci porušují typicky zločinci s totalitním jednáním tedy komunisté a náckové? Voliči Miloše Zemana "tak chytří, že se zajímají o politiku" ani neví, že Miloš Zeman lže a porušuje tím Ústavau? (16 % "těch hloupých" dle tebe starších 15 let je schopno Zemana identifikovat jako lháře dokonce zdůvodnit, proč je lhářem a tedy mu nedůvěřovat a to se přitom, dle tebe o politiku vůbec nezajímají)

O co se tedy v té politice zajímali, když volili Miloše Zemana, jestli mluví pravdu, jestli to co říká o sobě, o svém působení v pozici premiéra, o rodině, o týmu, o Rusku, EU je realita? O co se zajímají, když evidentně ani netuší, jak vzniká EK, EP, Rady ministrů, Evropská rada a kdo kde zasedá. Většina jeho voličů nezná ani ministry vlády, natož aby byli schopni říci, co mají v kompetenci a na jakém ministerstvu působí. 

Tedy skutečně Miloš Zeman v době voleb zaktivizoval lidi naprosto hloupé a dále je generováním extrémismu aktivizuje, neznamená to, že jsou ovšem všichni jeho tehdejší voliči hloupí, neboť dnes Milošovi Zemanovi jeho lži věří dle CVVM již pouze 15 % občanů a opravdu nelze očekávat, že by každý v této zemi byl schopen rozpoznat zločinnost Miloše Zemana, když mnozí se část občanů nechává okrádat šmejdy přesto, že jsou na šmejdy a jejich způsob jedání každodenně upozorňováni. Zeman se bohužel jeho lži dovede velmi dobře skrýt do "zdánlivě" neškodného populismu. 

 


Nepřihlášený uživatel

#94804 Re: Zeman naopak přímo spoléhal na to, že lidé, které se snažil dostat k volbám.....

2016-10-11 16:26:50

#94799: -  

 .....nikdy nebudou hodnotit, zjišťovat, zdali mluví či nemluví pravdu a zdali je jeho jednání v souladu s Ústavou a zákony této země. Takové voliče chtěl k volbám dostat a to se mu podařilo. 

Ke krajským volbám ani senátním nepřišli politika je vlastně vůbec nezajímá. 

Proti jednání Zemana má demokracie obranu - ochranu dodržování volebního zákona a Ústavy, ta ovšem selhala a bohužel selhává, Miloš Zeman nebyl dosud pohnán před Ústavní soud.

Nejvyšší správní soud sice konstatoval, že Miloš Zeman lhal a porušoval volební zákon, ale dle jeho názoru "ne natolik", aby bylo možné Zemana vyřadit z voleb či volby zrušit a to aniž by soud sdělil, jak dospěl k tomuto rozhodnutí, tedy jakou metodiku na úroveň porušování volebního zákona Milošem Zemanem uplatnil, aby mohl dospět k názoru, že neporušoval "natolik" že tím neovlivnil dostatečný počet voličů, což je samo o sobě absurdní tvrzení, neboť všichni voliči Miloše Zemana, byli jeho lhaním podváděni, podvedeni a tedy zneužiti a byli tím tedy ovlivněni.

Zeman je z podstaty lhářem, není to tak, že by byl chvíli pravdomluvný a jindy lhář, jeho celé jednání je lživé v celé své šíři, vše co koná vede ke lži a manipulaci. To vnímají na svých životech pravděpodobně nejvíce jeho manželky a děti.