MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#94803 Psal jsem před několika dny......

2016-10-11 16:19

Dva dny ho hledalo celé Německo. Teroristu s vazbami na IS nakonec chytili syrští uprchlíci

To je demokracie, je velmi dobře, že díky sociálním vazbám jsou lidé schopni zviditelňovat ...

2016-10-08 09:17

 

"Syřan v německé ubytovně objevil džihádistu, který ho mučil. Tyrany začal lovit

Ze syrského uprchlíka, kterého v rodné zemi unesli a 280 dní mučili bojovníci Islámského státu, se v Německu stal lovec džihádistů. Využívá toho, že jich za více než tři čtvrtě roku v zajetí poznal opravdu hodně a vytipovává je mezi žadateli o azyl. Vše začalo tím, že našel muže, který ho mučil, informoval server týdeníku Der Spiegel."

....zločince a zločinnost pro policii a zpravodajské služby demokratických zemí.  Primárně totiž nechrání policie, zpravodajci, armáda, primárně se chráníme sami tím, že máme zdravé sociální vazby, které zviditelňují zločince pro policii, tedy zločinu a zločincům neumožňujeme přístup do našich sociálních vazeb a pokud se tam objeví jsou jako "pěst na oko".  Zviditelňujeme zločince tím, že dodržuje základní demokratické prinicipy, jednáme, kulturně a mravně a se znalostí zákonů. 

Od zločinnosti, nás nechrání ani politici, jak se snažil vnutit Miloš Zeman v jeko kompletně vylhaném projevu "o holokaustu". Jsme to zase jen my sami, my tvoříme stát dle Ústavy a naši spoluobčané slouží v policii, armádě a zpravodajských službách, politik nás zastupuje ve správě té části veřejného prostoru, kterou nemůžeme spravovat sami, jak jí má spravovat mu ovšem nařizuje zákon a dle Ústavy nesmí jednat jinak, než podle zákona. Dokonce když nemá pravidlo (zákon), nemá jednat vůbec případně si musí být vědom, že musí jednat v souladu s Ústavou v celé její šíří, tam si pak může "dovolit riskovat", v případě prezidenta tedy i s ústavním slibem. 

I proto, Miloš Zeman jedná spíše za hranicí ústavnosti, resp. jedná za hranicí ústavnosti a ústavního slibu prezidenta republiky. Už to, že jej jako usvědčený porušovat volebního zákona NSS složil je nejspíše neústavní jednání.  

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94805 Re: Psal jsem před několika dny......

2016-10-11 16:42:29

#94803: - Psal jsem před několika dny...... 

 TOMUHLE SE VUBEC NEDIVIM VŽDYT MUSLIMOVE SE ZABIJEJ MEZI SEBOU JE POCHOPITELNE ŽE TYRANY ČLOVĚK BUDE UDAVAT SVE TYRANY VŽDYT TERORISTICKE ORGANIZACE JAKO AL KAJDA TALIBAN ISLÁMSKÝ STÁT NEVITVOŘILY MUSLIMOVE ALE AMERICKA ADMINISTRATIVA A CIA K ŠIŘENI SVYM ZAJMUM NA BLYZKEM VYCHODĚ