Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Quoted post

Dan Mach

#553 Rusko je větší problém než imigranti

2016-10-14 05:02

Ruský imperátor Putin ve čtvrtek v rozhovoru pro Newsweek přiznal účast ruských vojsk v bojích na Ukrajině. Nikde nerozporuje, že Rusové přímo zabrali Krym a severní část Gruzie. Chybí přiznání se k podílu na sestřelení nizozemského letadla nad Ukrajinou raketou z ruské mobilní sestavy Buk a podíl na bombardování civilních cílů a lékařských konvojů v Sýrii v okolí Aleppa. Ano, Američani také občas vybombardují civilní místa a nemocnice, ale neútočí opakovaně, omlouvají se a šetří příčiny. Část vojáků již byla za tyto chyby odsouzena. To je alkespoň minimum. Rusové stejné nemocnice v Allepu bombardovali již dvakrát a o nějakém zjišťování viníků chyb nemůže být v tomto případě řeč.

Rusko je v současnosti nejnebezpečnějším faktorem v Syrském konfliktu a historici to jednou dokáží sečíst. Bohužel asi nikdo nedokáže odhadnout, co je Putinovi honí hlavou a proč podporuje Asáda v boji proti povstalcům namísto boje proti Daeš. Jejich bojovníci samozřejmě v Allepu nejsou.

Abychom před těmito konflikty byli uchráněni, je důležité naše členství v EU. A pokud se o uprchlíky dokáží postarat i země ekonomicky značně chudší, nevím, proč bychom se o několik tisíc utečenců nemohli postarat i my. Takto je situace taková, že o 5 utečenců se stará 70 zaměstnanců. To je ale politika chovance ministerstva vnitra.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#572 Re: Rusko je větší problém než imigranti

2016-10-15 22:21:05

#553: Dan Mach - Rusko je větší problém než imigranti 

 Pozor propaganda neonacistických banderovců a IS.