Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Quoted post

Dan Mach

#561 Imigrantský mýtus

2016-10-15 07:31

#559: - 

Ačkoliv většina dnešních běženců spadá jednoznačně do kategerie ekonomických uprchlíků, strašák Evropy ohrožené imigranty z afrických zemí je mýtem neodpovídajícím realitě. Většina cizinců přebývajících v jednotlivých zemích EU pochází z Evropy. Ze sedmi milionů německých gastarbeiterů z první, druhé či třetí generace představují 2,1 milionu Turci, 1,1 milionu občané zemí bývalé Jugoslávie, 600 tisíc Italové, 350 tisíc Řekové a 350 tisíc Poláci.

Bez tureckých, řeckých či polských dělníků by provoz řady německých továren zkolaboval. Gastarbeiteři se velkou měrou zasloužili o hospodářský rozmach Německa už v 60. letech minulého století. Spolkový úřad práce odhaduje, že cizinci odvádějí do spolkové pokladny 50 miliard marek, přičemž na sociálních dávkách, rodinných a dalších přídavcích dostanou 35 miliard eur.  Žadatelé o azyl mají nárok na sociální příspěvek v měsíční výši 230 eur (u dětí je to 180 eur) a obce jim platí ubytování a poskytují i základní ošacení. Ekonomický přínos cizinců je ale nezpochybnitelný a drtivá většina populace osmdesátimilionového Německa to také uznává.

Toto je zpráva ze serveru www.aktualne.cz z 29.3.2011, nereaguje tedy na loňskou utečeneckou krizi. Ale oproti vaší informaci dává na pravou míru skutečnost, že z 5 milionů Turrků, kteří do Německa přišli, je zde dnes (a informace se liší) něco mezi 2,1 až 2,8 mil. obyvatel s tureckými kořeny. Ovšem integrace Turků v Německu je uváděna jako vzor úspěšné integrace, protože Turci si ponechali své náboženství, ale nevznikla žádná rozsáhlá gheta a nebyly zaznamenány žádné nábožensky motivované útoky. To se ve Francii bohužel nepodařilo. Také se díky nim podařilo udržet štědrý sociální systém, ze kterého čerpají především Němci, např. důchodci nebo nemocní. Když ovšem Turci z Německa odcházeli, nic nerozmlátili, to je blbost. A že se modlí 5x denně, tak to nevím, co je vám po tom. Copak křesťané nebo buddhisté se nemodlí? Buddhisté dokonce během každé volné chvilky.

Odpovědi

Realista

#563 Re: Imigrantský mýtus

2016-10-15 10:14:24

#561: Dan Mach - Imigrantský mýtus 

 Ten článek je řádná ukázka sluníčkové demagogie. Např. přínos uvádí v markách, zatímco vyplácené sociální dávky v eurech. Při přepočtu na eura, která měla oproti marce téměř dvojnásobnou hodnotu, je to rozhodně pod 35 mld. Taky se mluví o první generaci gastarbeiterů, kteří byli vděční za práci, ne o druhých a třetích generacích, které už žádnou pokoru necítí, děti se slučují do pouličních gangů, šikanují ve třídách původní Němce a nemálo jich odjelo bojovat za IS. Také v téhle studii chybí, jak se podaří integrovat ty statisíce prakticky negramotných pasáků koz z Afghanistánu nebo z Eritreje. Současní migranti přijíždějí do Německa právě kvůli štědrým sociálním systémům, nikoliv kvůli práci, proto taky míří povětšinou do zemí s pověstným sociálním systémem, viz. Švédsko. O současných radikálech, které po Německu nahání policie, taktéž ani zmínka. O samozvaných šaria hlídkích v některých německých městech jakbysmet. A současný relativně poklidný stav je dán tím, že muslimové tvoří v německé společnosti (zatím) jen pár procent. Až jich bude 25 %, to už bude problém ukočírovat jejich mentalitu. Jo a jasně, že si Němci, trpící silným postnacistickým sebemrskačským syndromem, kteří chtěli sami sobě i celému světu dokázat, jak jsou navždy vyléčeni z choroby rasismu a jak jsou tolerancí překypující otevřený národ, nikdy nepřiznají, že neprobíhá integrace dle jejich představ a dál budou mlčenlivě přihlížet vlastnímu zániku. Jo a kdo tvrdí, že by se v postsocialistických zemích východního bloku podařila tak příkladná integrace jako právě v Německu? Spíš bych to viděl na soužití v balkánském stylu, které vyústilo v rozpad Jugoslávie a krvavou řež, kterou se podařilo relativně uklidnit jen za cenu tvrdých ústupků muslimům (Bosna a Kosovo), kterých mnozí vzhledem k faktické legalizaci kosovské narkomafie, sílící radikalizaci a výcvikovým táborům džihádistů, bujícím za hranicemi Schengenu, trpce litují. 


Nepřihlášený uživatel

#564 Re: Imigrantský mýtus

2016-10-15 11:40:55

#561: Dan Mach - Imigrantský mýtus 

 TO CO TADY PIŠEŠ NIKOHO NEZAJMA BYL JSES VUBEC PTAT LIDI JAK SE ŽIJE V ZAPADNI EVROPĚ S MUSLIMY MUSIŠ SE PTAT LIDI A ONI TI ŘEKNOU SVUJ TVRDEJ NAZOR NA IMIGRANTY A POKUD NEVĚŘIŠ TAK SE PODIVEJ NA INTERNETOVE STRANKY JAKO DRSNÝ SVĚT NEBO SE PODIVEJ NA YOUTUBE CO PROVADĚK IMIGRANTI JE TOHO PLNEJ INTERNET ALE NIKDE NENI ŽE BY POMAHALI EVROPSKEMU OBYVATELSTVU KDYŽ PO NICH UTOČI AGRESOŘI A TO JE PRAVĚ TIM ŽE MUSLIMOVE SOUHLASI SE ZABIJENIM NEMUSLIMU JINAK JAK SI MYSLIŠ ŽE VZNIKAJI NO GO ZONY V CELE EVROPĚ KDE SE ŘIDI PRÁVEM ŠARÍA A IGNORUJI ZAKONY STATU A OBROVSKE MNOŽSTVI MUSLIMSKYCH RADIKALU VE VĚZNICICH V ZAPADNI EVROPĚ A DALŠI MYTUS JE ŽE IDIOTI JAKO JSTE VY SI MYSLI ŽE SE DA ODDĚLIT PRÁVO ŠARÍA OD ISLÁMU VŽDYT TO JE BLBOST PRÁVO ŠARÍA JE ISLÁMSKÉ PRÁVO KTERE PLATI V PAKISTANU A V ANGLII JSOU MUSLIMOVE TAKE Z PAKISTANSKEHO PUVODU ONI PRÁVO ŠARÍA PODPORUJI JINAK SI SNAD MYSLIŠ ŽE PAKISTANCI BUDOU PODPOROVAT PRÁVO ŠARÍA V PAKISTANU A V ANGLII NE KDE JSI NA TO PŘIŠEL KDYBY JSI SE ZAJMAL SKUTEČNĚ CO SE ODEHRAVA V ANGLII TAK BY JSI MĚL VĚDĚT ŽE V ANGLII JSOU ISLÁMSKÉ SOUDY KTERE SE ŘIDI PRÁVEM ŠARÍA A TAKE SE TAM MASOVĚ ZNASILNUJI DĚTI JEŠTĚ PŘED NEDAVNEM ZATHLY RADIKALNIHO KLERIKA ANJEMA CHOUDARYHO KTERY V ANGLII PODPORUJE TAKE PRÁVO ŠARÍA A PODPORUJE ISLÁMSKÝ STÁT TAK UŽ BĚŽ RADŠI DO PRDELE SKURVENEJ ISLAMOFILNI KRETENE