MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#95179 Re: Re:

2016-10-17 13:48

#95177: - Re:  

 

Cituji od skutečného znalce Tibetu:

-----------------

Když do Tibetu v roce 1950 přišla Čínská lidová osvobozenecká armáda, nalezla tam otroctví. Jednalo se o feudální teokratický systém. Tím, kdo vyzval k obsazení Tibetu, byl Pančeláma, tj. zástupce Dalajlámy, jemuž se Dalajlámova politika nelíbila.Počet padlých při obsazování Tibetu nedosáhl ani 200 lidí. To, co říkám jsou vědecké hypotézy a nikoli nějaká výzva k politickému aktivismu. Vědec je člověk, jenž pracuje s otazníky. Každá moje odpověďje otazník a tudížvšechno, co říkám, je třeba si prověřovat,i já tak činím.Jen politici pracují s vykřičníky,já pracuji s otazníky.Když se podíváte na dnešní rozpočetTibetu,90% jde z pekingských zdrojů.Dalajláma sám říká, na rozdíl od našich divochů z Prahy, že si ani nepřeje ani nechce odtržení Tibetu od Číny, že chce vyšší stupeň autonomie. Před 5 či 6 letyprohlásil ve svém vystoupení na Sorboně, že se cítí být marxistou

Zdroj:http://lukassluka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=495763

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#95187 Re: Re: Re:

2016-10-17 14:22:51

#95179: - Re: Re:  

 Vždyť je to propagandistický blábol, komunista Sluka je pro tebe autoritou, která snad bude objektivně hodnotit genocidu obyvatel Tibetu? To je stejné, jako by se k tomu měla vyjádřit soudružka Marta Semelová a to uznáš i ty, že bude plácat naprosté hovadiny. 

Sluka nejspíš čerpá z textu Slováka Tůmy, pokud dokonce on sám není oním Tůmou :-). V Tibetu nebyl nikdy. 

Na základě čeho Sluku považuješ za "skutečného znalce Tibetu"? To sem napiš, to si opravdu rád přečtu. Opravdu by mne velmi zajímalo, jak určuješ, kdo je "skutečným znalcem" v podstatě čehokoliv. Zatím mi to připadá, když píše komunistické neověřitelné a nevěřené bláboly, je to u tebe "skutečný znalec".