MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Quoted post
pan Hnedy |
#96882 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2016-11-01 07:46#96877: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aeronet, Sputnik nectu to je skutecne propaganda Blisty nectu pro castou aroganci jejich autoru, kterou jsem zaznamenal pred lety. PL nekdy ctu, ale to neni ruska propaganda Zvedavec taky neni propaganda i kdyz mnoho clanku je amaterskych pravdive.eu neznam
cetl jsem Respekt, nez tam nastala uplna Bakalizace a Malacizace. jinak BBC, CNN, ale to moc dlouho nevydrzim, protoze i tam mira manipulace presahla unosnou miru. jinak kdyz se podivam na Newsweek ci Stern, tak je mi blivno. Co se kurva stalo s trochu objektivni zurnalistikou. Spise sleduji vsechny informacni zpravy a pak je analyzuji ve spolecne nesmirne, jedinecne mnohopravdivosti, se kterou jsme vsichni propojeni..
nemají komunisticko-nacistickou podstatu...sam jste to rekl. Vase maji , protoze nejste schopen rozlisit jemne nuance a tim jste vlastne, Vasi jedinou nerespektujici manipulativni pravdou, vetsim ohrozenim pro skutecnou demokracii nez Zeman.
|
|
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#96884 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2016-11-01 08:00:10#96882: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mnohokrát jsme příspěvky s nickem Hnědý komentoval s jasnými odkazy na relevantní zdroje. Zkoušíš to dobře - ale jako vždy jsi velmi nekokrétní. Kdy jsem nerozlišil ony "jemné nuance" a "kde tvrdím, že moje pravda je ta jediná správná"? Nic takového jsem nikdy neřekl a neřekl bych, může to ale u tebe vyplývat ze situace, kdy nejsi schopen oponovat mé příspěvky, ale to není problém můj, že bych "měl absolutní pravdu" ale obávám se problém tvůj, že své názory nejsi schopen obhájit. Já tvé názory považuji za komunisticko-nacistické, pokud si napsal vše pod nickem pan Hnědý a to proto, že jsem schopen rozlišit mezi NATO a Varšavskou smlouvou a EU a RVHP, byť jistě celá řada formalit je si velmi podobná, věcná stránka je diametrálně odlišná, tedy nikoliv o "jemné nuance". Důvodem je, že pro mne komunistická ani nacistická totalita není demokracií řekl bych, pak jsem schopen onoho rozlišení. Obávám se, že Miloš Zeman tím, že vědomě porušoval volební zákon ale "jemně nerozlušuje" mezi demokracií a totalitou :-) Tedy znovu: To si přečti své příspěvky pečlivě. Je hodně odvážné tvrdit, že nemají komunisticko-nacistickou podstatu a nejsou na nich vidět zdroje z Ruské propagandy PL, Aeronetu, Blistů, Sputniku, Zvedavce či třeba pravdivě.eu. Který z mých názorů je "pitomý"? Např: Jak volební kampaň Miloše Zemana nebyla v souladu s volebním zákonem a tedy ani Ústavou? To přece konstatuje i NSS v rozsudcích. Že vydávání jakého podivného prohlášení prezidentů ČR a ČLR za vytvoření strategického partnerství je Zemanovu velezradou, neboť to je dokument, který dokonce ani neprojednala vláda, natož Sněmovna a tedy by to byl dokument závazný, neboť by se stal součástí právního řádu ČR? Proces jak se může stát dokument mezinárodní smlouvou je popsán v Ústavě. Nebo ti snad vadí, že mně vadí, že je Zeman obklopen velmi podivnými lidmi bez bezpečnosntích prověrek, že vyznamenává nomeklaturní komisty, Stbá a v případ Robejška i ruské trolly? Ty snad znáš dokonce i jen životopis Nejedlého nebo Hlinovského či dokonce čínského poradce Zemana a Zemanovi a tedy i lidem, které na Hrad přitáhl důvěřuješ?
Baví mne na hlouposti příznivců Miloše Zemana ukazoval jeho vlastní hloupost a zločinnost. Proč vlastně píšeš do této diskuse? |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1440 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za efektivnější opravu a urychlení otevření Štěchovického mostu
512 Vytvořeno: 2024-11-18
Břehy bez omezení!
1125 Vytvořeno: 2024-01-24
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17413 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za statní občanství bez diskriminace
4274 Vytvořeno: 2024-09-11
PROTI TOTALITNÍ BUZERACI INTERNETOVÝCH TVŮRCŮ!
148 Vytvořeno: 2024-11-21
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
643 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice za zrušení záměru výstavby tramvajové trati v Počernické ulici v Praze 10
97 Vytvořeno: 2024-11-18
Stop the death penalty
378 Vytvořeno: 2024-11-08
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
206 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24830 Vytvořeno: 2022-12-13
Za zachování tramvají na Maninách
871 Vytvořeno: 2024-11-02
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
200 Vytvořeno: 2024-11-11
Informační bezpečnost, svobodné a férové volby
2831 Vytvořeno: 2024-05-06
Petice za zachování psí školy a hotelu POHODA v Plzni
105 Vytvořeno: 2024-11-03
Petice za odvolání ministra spravedlnosti JUDr. Pavla Blažka, Ph.D.
46 Vytvořeno: 2024-11-20
KeepLeušaBětka
42 Vytvořeno: 2024-11-22
Stop týrání psů v osadách -Žádáme omezení vlastnictví psů ve slovenských osadách
41 Vytvořeno: 2024-11-18
THIS IS US do Kin!
835 Vytvořeno: 2024-10-22
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
190 Vytvořeno: 2024-11-11