MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#98017 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-19 15:28

#98007: - Re: Re: Re: Re:  

Já byl na několika Okamurových demonstracích a na žádné nedošlo ze strany demonstrantů na žádné problémy, zato ty vždycky vyvolali agresivní sluníčkářští primitivové, kteří se vždy jako posedlí nalepí na naši demonstraci a snaží se dostat skrz policejní kordon a vyvolat tak za každou cenu střet.  Tolik frustrace a nenávisti, kolik jsem viděl v obličejích těch zoufalých, dredatých trosek, jsem doposud neviděl. Vlastně když nad tím tak přemýšlím, je mi jich tak trochu líto. Není to jistě žádný med trpět takovou posedlostí. Tím, že pravidelně konáme naše demonstrace, jim prokazujeme velkou službu, když jsou na nás tak závislí. Co by si jinak ti ubožáčci počali, kdyby si nemohli zahulákat, že?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#98018 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-19 15:31:33

#98017: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Loňská demonstrace nahoře na Václavském náměstí na které mluvil i Okamura, byla vyloženě neonacistická.

Nesmysly, které tam byly pronášeny a vydávány za pravdu, byl jedním vrcholů lží, které jsem kdy na jakékoliv demonstraci slyšel.

Je absurdní, že takovým nesmyslům, vůbec někdo věří. Poslouchat se to dalo, jen s obrovským sebezapřením.