MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#98384 Robejšek (Realisté): Rozhodl jsem se vstoupit do politiky. Proč?2016-11-26 21:29Donedávna jsem si myslel, že společnosti nejvíce posloužím v roli kritického publicisty. Ale samozřejmě mi bylo vždy jasné, že změnu politiky lze dosáhnout pouze v politice. Navíc, zejména v poslední době, přibývalo výzev od vás, mých čtenářů, abych své znalosti a zkušenosti nabídl ku prospěchu České republiky aktivněji. Jedinec však v politice sám mnoho nezmůže. Ale pak jsem se ocitl v prostředí lidí, které mé názory inspirovaly a kteří měli chuť začít mé myšlenky uskutečňovat. Obklopil mne tým, se kterým má smysl o změnu politiky usilovat. To rozhodlo. Společně jsme usilovně pracovali, až jsme stvořili novou politickou sílu, která se bude chovat jinak než zavedené politické strany a hnutí. Stranu, která vyrostla na jasných a srozumitelných základech. Stranu, jejímž růstovým hormonem nejsou ambice, ale myšlenky. Stranu, která umí srozumitelně popsat, jak dosáhne svých cílů. Stranu, která bude věrohodným zastáncem českých národních zájmů a obhájcem tradičních hodnot. Stranu plnou Realistů. Realisté se liší od ostatních stran zvolenou metodou vládnutí. Dosavadní styl vládnutí se vyznačuje snahou ovlivňovat vše a to způsobuje, že nakonec vlastně neřídí nic pořádně. My se soustředíme na ty politické, ekonomické a společenské problémy, které splňují následující předpoklady: jsou důležité a zároveň námi ovlivnitelné. Ve zbývajících oblastech chceme snižovat zásahy státu. Jen touto cestou lze rozhýbat ochromenou českou politiku a uvolnit nevyužité možnosti naší země. Již nyní vidím, že Realisté dokáží zaujmout a získat zajímavé osobnosti, které chtějí sloužit svému národu, nikoli sami sobě. Ale jsem Realista a vím, že to nestačí. Bez vaší podpory se neobejdeme. Budeme vám vděční, když ji dostaneme. |
|
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#98404 Re: Robejšek (Realisté): Rozhodl jsem se vstoupit do politiky. Proč?2016-11-27 12:24:44#98384: - Robejšek (Realisté): Rozhodl jsem se vstoupit do politiky. Proč? Velmi se obávám, že Robejška si umístili do politiky Rusové, přesnějí FSB a GRU. Jeho zpochybňování demokracie velmi koreluje s ruskou poropagandou. Bylo velmi zajímavé sledovat, jak byl miniaturní, když nemoh lhát o Německu a migrantech, když proti němu seděl člověk žijící v také v Neměcku, Robejšek najednou nemohl otevřeně lhát a dostal do obrovské defenzivy. Je snadné tedy odhalit jeho manipulace. |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0.
436 Vytvořeno: 2024-11-26
Svět, ve kterém přestaneme usilovat o dodržování mezinárodního práva, se stane světem, v němž bude vládnout arogance moci a vojenská síla
217 Vytvořeno: 2024-11-26
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Hanušovicích
98 Vytvořeno: 2024-11-26
Břehy bez omezení!
1260 Vytvořeno: 2024-01-24
Zachraňme Jelení louky!
74 Vytvořeno: 2024-11-26
PETICE STOP ŘETĚZŮM požadující zákaz chovu a držení psů na úvazu
6948 Vytvořeno: 2023-06-09
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
728 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice za zrušení záměru výstavby tramvajové trati v Počernické ulici v Praze 10
171 Vytvořeno: 2024-11-18
KeepLeušaBětka
63 Vytvořeno: 2024-11-22
Pomozme opuštěným kočkám v Dolním Žandově!
175 Vytvořeno: 2024-10-02
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17483 Vytvořeno: 2023-10-23
PROMINTE DLUH ZA SVETLO IVOVI JULISKOVI
10 Vytvořeno: 2024-11-27
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1492 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za statní občanství bez diskriminace
4333 Vytvořeno: 2024-09-11
PROTI TOTALITNÍ BUZERACI INTERNETOVÝCH TVŮRCŮ!
177 Vytvořeno: 2024-11-21
Stop týrání psů v osadách -Žádáme omezení vlastnictví psů ve slovenských osadách
95 Vytvořeno: 2024-11-18
Žádáme zrušení nákupu letounů F-35
856 Vytvořeno: 2024-03-07
ZACHRAŇME (A)VOID!
4207 Vytvořeno: 2020-04-29
Stop the death penalty
390 Vytvořeno: 2024-11-08
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2160 Vytvořeno: 2024-08-23