MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#99187 Re:

2016-12-18 16:36

#99186: -  

Konzumoval jsi spoustu zkažených informací, podobně jako velká část občanů této země, která prošla komunistickým školství. 

Mnozí z nás jsme se z těchto zkažených informací a zkaženého školství vyléčili, dovzdělali jsme se, pochopili jsme k čemu je Ústava, Ústavní soud o který se tak zasloužil Václav Havel, k čemu je parlament, vláda, jak funguje EU atd. 

Z tvého příspěvku je zřejmé, že u tedy se tak nestalo a to přesto, že možnosti máš přímo před sebou, stačí jen chtít. 

zvolsi.info , www.euroskop.cz ,  www.vaclavhavel-library.org

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#99202 Re: Re:

2016-12-18 20:33:50

#99187: - Re:  

No dejme tomu mainstream masivně tvrdil, že Sadáma Husaina je třeba svrhnout, protože se na území Iráku provádí výroba zbraní hromadného ničení ve velkém. To se později ukázalo jako lež, neboť Irák nedisponoval žádnými takovými zbraněmi ve větší míře, než  kterýkoli jiný stát. Mainstream předvídal, dle ověřených průzkumů před Brexitem až do půlnoci, že k Brexitu nedojde, pravdou byl opak. Mainstream předvídal zaručené vítěztví Hillary Clintonové, alternativní média tvrdila opak. A ona měla nakonec pravdu alternativa. Co z toho plyne? Že údaje mainstreamu jsou nepravdivé? Tudíž jsou tedy ovšem informace mainstreamu, pokud ne manipulativní, tak přinejmenší bezcenné. Na co jsou mi tedy ty vaše "info" návody? Kdybych vsadil v létě na Trumpa, kdy jeho vítěztví předvídala alternativa, mohl jsem aspoň něco vyhrát. Co mám z havloidního mainstreamu? Hovínko? To mají lidé od havlistickýho ksindlu soustavně.