MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#99348 Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU.

2016-12-20 08:52

#99341: pan Hnedy - JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU. 

Velmi se pleteš, že by demokratičtí politici Evropy pomáhali uprchlíků na úkor občanů EU, ale najde se celá ředa velmi pochybných politiků např. Miloš Zeman, kteří takový dojem vyvolávají. 

Podstata je pořád stejná, nlze prakticky nikdy zabránit tomu, když se rozhodne např. i jen 50 000 lidí hromadně překročit hranice v podstatě libovolného státu, aby se tak nestalo, viz. příchod 500 000 okupantů do ČSSR, kterým ČSSR poskytla jídlo, ubytování, vodu, zázemí atd. 

Pokud k tomu dojde, je povinností politika zajistit co možná největší bezpečnost občanů státu, kde se tak stalo, což ale znamená, že se musí postarat o ty, kdož takto hranice překročili, neboť kdyby je ponechal na ulicích, bez prostředků, jídla, vody atd. trestná činnost, kterou by tito lidé páchali by byla nedozírná. 

Představa, že je možné tyto lidi postřílet na hranicích je absurdní. Dokonce to ani není možné, pokud by to libovolný politik nařídil, spáchal by těžký zločin a je pravděpodobné, že demokratické armády by dokonce takovou věc ani nerelizovali, byla by v rozporu s Ústavou. 

Výše uvedené nejsi ochoten akceptovat a stále dokola tvrdíš, že ochrana hranic by tomu zabránila a na základě toho fabuluješ, že evropští demokratičtí politici jednají v neprospěch občanů EU. To považují za velmi hanebné jednání. 

Tedy hnědý velmi se pleteš.  To, že výše uvedené vidím, neznamená, že schvaluji jakoukoliv trestnou činnost kohokoliv, to je naprosto jasné a nedělám velkého rozdílu mezi tebou, který vyvoláváš nenávist účelovým lhaním a jakýmkoliv politickým sektářem dalším, ať se pojí na pojí na cokoliv, např ve středověku na husity a adamity. Rozdíl mezi vámi není žádný, jak ukázala II. světová vláka, není rozdíl mezi komunistou a nacistou tedy politickými sektami uváděnými jako příklad politického sektářství.   

Co je věrohodný zdroj informace jsi nikdy nedefinoval, alespoň ne jako reakci pod mým příspěvkem. 

Odpovědi

pan Hnedy

#99360 Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU.

2016-12-20 11:09:52

#99348: - Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU. 

Podstata je pořád stejná, nelze prakticky nikdy zabránit tomu, když se rozhodne např. i jen 50 000 lidí hromadně překročit hranice v podstatě libovolného státu

Tato veta je tak nehorazna  KURWA LZE ZABRANIT, LZE ZABRANIT VSTUPU , CO VAS TO NA TECH SKOLACH UCI  ? TOTO JE JEDNA Z NEJVETSICH  VASICH LZI ?? PUL MILIARDY LIDI SI NENI SCHOPNO UHLIDAT SVE HRANICE ? NA TO STACI O 20-30000 POHRANICNIKU VICE NA EXPONOVANYCH MISTECH JAKO JE iTALIE. RECKO. DALE PAK VZNIK BOJESCHOPNE JEDNOTKY O SILE 50000 MUZU.

JE TO JEN A JEN POLITICKE ROZHODNUTI, TREBA U NAS NEBO V MADARSKU BY JSME TO ZVADLI VELICE RYCHLE. RECKO a ITALIE PROSUTROVALI MILARDY Z FONDU EU NA ZABEZPECENI HRANIC EU. NAVIC V ITALII TO RIDI MAFIE PROPOJENA S POLITIKOU A EU.