MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#99398 Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU.

2016-12-20 14:50

#99365: - Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU. 

napsal jsem navic. ke stavajicim pohranicnikum + 50000 bojova jednotka ....

I KDYZ FFONTEX, KTERY SAM JE  SEM VOZIL, TED TROCHU OBRATIL.

FRONTEX OBVINIL NEZISKOVKY

SAMOZREJME TEN POCET MUZE BYT MNOHEM VETSI ...EVROPANU JE TEMER PUL MILIARDY

KAZDOPADNE JE MOZNE HRANICE OHLIDAT, JENZE TO SE NEDEJE, NAOPAK JSOU VOZENI FRONTEXEM

PREVAZNE   MUZSTI AFRICTI CERNI MIGRANTI, KTERI POCHAZEJI ZE ZEMI, KDE VALKA NENI.

PROC NEMCI NEPOMOHLI HLADOVECIM DETEM, ZENAM A STARYM LIDEM , KTERI ZUSTALI V AFRICE.

O HLADOMORECH VIME 50 LET. PRESTO NAJEDNSOU SE POMAHA ZDRAVYM MUZUM, KTERI BY MELI BOJOVAT ZA SVUJ LEPSI ZIVOT VE VLASTNI ZEMI.

ALE O CEM SE TO VUBEC BAVIME, POKUD SI EU NEDOKAZE OHLIDAT SVE HRANICE A ZAJISTIT BEZPECNOST SVYCH OBCANU NEMA NAROK NA EXISTENCI. TO JE NAPROSTO ZASADNI POUCKA STATNIHO ZRIZENI.

POLITICI EU ZRADILI VLASTNI LID, USTAVU,  SVOBODU.

NECHODTE NA ME S RENOVACI CHODNIKU, TO JE SKUTECNE NECO JINEHO, AZ BUDOU ROZHORCENI LIDE V EVROPE V ULICICH, TAK TO MOZNA POCHOPITE.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#99400 Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU.

2016-12-20 14:58:17

#99398: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU. 

To, že EU hladomory řeší a řešila a ty to nevíš, az to opravdu EU nemůže :-). 

Pravděpodobně neexistuje počet "ochránců hranic" které by byli občané ochotni platit a byl to počet skutečně účinný. Nejspíš by se dokonce ani tolik lidí nikdy pro takovou práci nenašlo. Taková ostraha hranic je jedině při válečném konfliktu, ale i tehdy jsou hranice v podstatě průchozí. 

Pořád platí, že pokud se rozhodne i 5 000 překročit hranice, tak je překročí, nelze je postřílet, nahnat do moře, to je realita. To bych řekl normální člověk s trochou zkušeností a "hlídáním" vlastní nemovisti velmi dobře ví. Takovou má zkušenost. Proto také nikdy neschválí nějakou přehnanou ostrahu hranic a proto mu vždy budování plotů bude připada velmi drahé a k ničemu, nejen vlastní pocit žití "za plotem". 

Tvoje představy jsou extrémistické. 

Stále jsi nebyl schope definovat, jak vypadá důvěryhodný zdroj informací.