MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#99472 Re: Re: Re:

2016-12-21 19:49

#99469: - Re: Re:  

Volme demokraty, tedy ty jež neporušují volební zákon, nešíří nenávist, zlobu, neobklopují se zločinci, kteří nemohou získat bezpečnostní prověrku státu či dokonce o ní přicházejí. 

Nevolíme totiž jen konkrétní osobu, ale volíme samozřejmě i lidi, kterými se daná osoba obklopuje. Zásadním právem a povinností politika je vybírat si lidi s kterými chce spolupracovat, je jeho povinností se obklopovat lidmi mravnými, kulturními s odbornými znalostmi, ideálně těmi, kteří výše uvedené tři složky mají v symbioze a tedy je lze nazvat lidmi vzdělanými. 

Miloš Zeman je příkladem člověka, kterého nelze z výše uvedených důvodů volit. Navíc jeho voliči nejsou schopni říci, proč jej volili, což je stav naprosto absurdní a svědčí o tom, že byli zmanipulování, podobně jako lidé nakupující u "šmejdů", kteří se pak doma díví co "koupili". 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#99474 Re: Re: Re: Re:

2016-12-21 20:09:14

#99472: - Re: Re: Re:  

jj máš pravdu, já jsem zmanipulovanej, vůbec to netajím a budu ho volit. Oni ty tvý mravný lidi se nechají natáčet kamerou, jak si honí péro a pak jezdí po republice a hlásaj něco o demokracii a přednáší studentům. Jestli bys chtěl oponovat Forejtem, tak nahrávka jak známo byla provedena potají a v soukromém bytě. A co děláš v soukromí ty nebo já, do toho nikomu nic není. Ale ten demokrat, o kterým píšu, to dělal dobrovolně a za prachy.