Petice za zrušení Vánočního koncertu kapely Adorare 18.12.2016

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#411 Re: Re: Re: laura

2016-12-23 16:36

#409: laura - Re: Re: laura 

Takže pokud poslouchám jinou hudbu,než se líbí tobě,znamená to,že jsem méně inteligentní a špatný člověk...prostě jen to,co posloucháš,uznáváš,v co věříš ty,je správné?Všechno ostatní je špatné?To je princip křesťanství?Tak to Ježíš chtěl?Ty se vlastně nade mě povyšuješ,urážíš mě,aniž o mě cokoliv víš...tohle všechno jen ukazuje,jací vy "křesťané" jste.Jen tak dále,Předveďte svou ubohost :-)

Odpovědi

Gimpi

#414 Re: Re: Re: Re: laura

2016-12-23 19:43:22

#411: - Re: Re: Re: laura 

Jo ten tvůj metal je odpad navádí lidi k násilí, oproti Adorare co nabádá lidi aby konali lásku! Láska je totiž křesťanství ztělesněné v Kristu. A vy ateisti co posloucháte satanistický metal jste jenom špína. Je to vidět čemu se věnujete jak se vijadřujete. Je to vina ateismu, že byl v Německu Hitler a v Česku komouši a teď se ten váš bídný ateismus rozmáhá už zas. Protože se lidi nepoučily. To je vidět podle toho jak lidi volí populistické nácky jako Okamura, Robejšek, Zeman a podobní co lezou do zadku bolševikovi Putinovi a vylívají si zlost na uprchlících co  u nás ani nejsou a proto nikomu neublížili! Nenávist = je ovoce vás ateistů a v Bibli se píše: po ovoci poznáte je. Takže vám ateistům doporučuju: sklidněte hormon a obraťte se ke Kristu, abyste místo v nenávisti žili v lásce místo v nenávisti! Budu se za vás modlit aleluja!

Nepřihlášený uživatel

#429 Re: Re: Re: Re: laura

2016-12-25 20:33:05

#411: - Re: Re: Re: laura 

Pokud vím, tak Laura nikde nepsala, že kdo poslouchá jinou hudbu než ona, není dobrý a inteligentní člověk, psala pouze o kapele Root a jim podobných. Cožpak na světě nejsou hromady jiné hudby, tisíce kapel, které hrají kvalitní hudbu a nenabádají k hříchu a nenávsti jako Root? I v samotném metalu najdete spoustu kvalitních kapel, nejen tyhle satanistické braky.