MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Vyděržaj moloděc!

#100437 Re: Re: Re: Re: Re: Jděte mi s nějakou Horákovou do prdele...

2017-01-09 10:57

#100428: - Re: Re: Re: Re: Jděte mi s nějakou Horákovou do prdele... 

To by mě zajímalo, jak dlouho sem budeš tyhle tvoje bláboly tapetovat? 

Přijdu tě za 5 let zkontrolovat, jestli se za Sorosův jidášský groš neflákáš! (To bude demokraticky zvolený nejpopulárnější český politik pan prezident Miloš Zeman stále ještě prezidentem...)

Já ti fandím, už to zvládáš více než 2 roky, (tvůj styl dementa je nezaměnitelný a tvé příspěvky se tu objevily krátce po té, co Kchárlovi a tví neúspěšní kumpáni z TOP09 vytvořili tuto "petici", tedy v listopadu 2014). :D

novinky.cz: 

Důvěra v prezidenta Zemana stoupla, věří mu 56 procent občanů

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#100441 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jděte mi s nějakou Horákovou do prdele...

2017-01-09 11:33:49

#100437: Vyděržaj moloděc! - Re: Re: Re: Re: Re: Jděte mi s nějakou Horákovou do prdele... 

Primární zdroj k tvojí informaci je web CVVM, z kterého jasně plyne, že

17 % občanů Zemanovi věří

39 % spíše věří

22 % spíše nevěří

22% nevěří 

Sčítat ty co věří s těmi co spíše věří je poněku záludný součet, neboť není zřejmé, proč ti co spíše věří  to uvádějí, není zřejmé, jestli mu věří podstatu panice, nebo to, že se Kačenka Zemanová jen zblízka dívala. 

Tedy podstata je ta, že stabilní počet lidí mus skutečně věří - tento počet se pohybuje mezi 15-17 % ostatní mají o Zemanovi velké pochybnosti a velká část lidí mu nevěří. 

Ale interpretovat si můžeš šetření CVVM jistě libovolně. Je to na tobě. Mně připadá i těch 15 % kteří jsou schopni lži Miloše Zemana označit za pravdu číslo přiliš velké.