MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#101105 Re: Re: Re: demokraticka opozice v Syrii

2017-01-16 20:48

#101096: - Re: Re: demokraticka opozice v Syrii 

 skvele ses definoval

nejsi schopen oddělit pravděpodobné od nepravděpodobného, mravné od nemravného, kulturní od nekulturního a ideálně pravdu od lži

skutecne... umela inteligence Prazska kavarna 1.0 , jenom aby jsi z te zlute nechytl nejaky virus, treba zloutenky, ony ty programy pak blbe pracuji.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#101109 Re: Re: Re: Re: demokraticka opozice v Syrii

2017-01-16 21:09:47

#101105: pan Hnedy - Re: Re: Re: demokraticka opozice v Syrii 

 Necituj jak Miloš Zeman, nepřesně a neúplně, byť naštěstí tvé vytržení z kontextu tentokrát nevede ke zmatení. 

Takto to je celé:

"Řekl bych, že to máš z toho, že nejsi schopen oddělit pravděpodobné od nepravděpodobného, mravné od nemravného, kulturní od nekulturního a ideálně pravdu od lži a to přesto, že máš přístup nejen ke skvělému euro-atlantickému vzdělání a velmi důvěryhodným informacím také díky euro-altantické demokracii, která si jako jeden ze základních úkolů klade neobelhávat své občany žádnou propagandou. "

"Idálně" znamená v kladné limitě stavu, kdy se nám (lidem) daří výjímečně oddělovat přesně pravdu od lži, nejen pravděpodobné od nepravděpodobného.

Zkušenost takovou máme, jsme schopni poznat, když nám lidi lžou, není to něco, co by lidé nezažívali, mohou to být lži neškodné - jen proto, aby byla legrace, uváděl jsme obvyklý školní žert, "škola dnes končí po třetí hodině", ale jsme schopni poznat i lež fatálnější, kdy rodič např. nechce sdělit svému dítěti, že je vážně nemocen a přesto dítě lež vycítí.

 Je samozřejmě snažší lež rozpoznat v osobním kontaktu, v rodném jazyce, ale jde to např. i jen analýzou steno - záznamu projevu politika např. Miloše Zemana, prokázal jsme jeho lži v několika jeho projevech a udělal to dokonce i Nejvyšší správní soud, tedy neudělal jsem to zdaleka sám.