MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Tuhle "petici" založila TOP09!!!

#101674

2017-01-25 16:59

Ještě to budeme muset chvíli vydržet. Do voleb. Pak kníže Scharzenberg i Kalousek zmizí navždy v politickém propadlišti a už po nich ani vlčák neštěkne.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#101675 Re:

2017-01-25 17:15:18

#101674: Tuhle "petici" založila TOP09!!! -  

 To se velmi pleteš, Kalousek protáhl tuto zemi světovou finanční krizí s nezaměstnaností o 3 % body menší, než měl soudruh idiot Miloš Zeman v době růstu HDP. Dokonce Kalousek ani v době krize nezadlužoval tuto zemi tempem, kterým jí zadlužoval idiot Miloš Zeman, tedy 100 % nárůstem za 4 roky. 

Je také potřeba říci, že to byl Kalousek, komu se podařilo zrealizovat elektronickou státní pokladnu, byl to také Kalousek, kdo znovu zavedl zdanění hazardu, které předtím oposmluvně ruku v ruce zrušili komunističtí zloději Zeman a Klaus. Byl to dokonce Kalousek, kdo navrhl zrušení mnohamiliardové zlodějin alternativního platidla - stravene. Byl to dokonce Kalousek, který postavil analytický tým a který dodal důkazy policii o karuselových obchodech. Babišova Kobra nejspíš nedělá vůbec nic, jen spotřebovává peníze.  

Je dobré také řící, že díky morálnímu kreditu Karla Schwarzenberga ODS zdaleka v době Nečase nedělala takové zlodějiny, které předtím dělal Topolánek a před ním soudruh Klaus. Byla to také vláda Nečase v které byl ministrem vnitra pan Kubice, který z ČR kdysi vyhnal mafiánskou pakáž zásahem v restauraci u Holubů a kdo umožnil nezávislé jednání policie a státních zástupců. 

Tedy jestli někdo propadne v dějinách, tak idiot Miloš Zeman, protože je opravdu amorální komunisticko nacistické hovado, bohužel.