MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Multikulturní obohacení

#101813 Mladíci? FAKE NEWS?

2017-01-27 13:14

Tři mladíci ve Švédsku znásilnili ženu, vše vysílali živě na Facebooku

 

Jinak jedna perlička. Vysílání bylo pro FB skupinu, kde muslimští imigranti předávájí své zkušenosti ze Švédska. Většina komentářů čin schvalovala a bavili se tím. V civilizované zemi by všichni vyhoštěni. Ve Švédsku podávají organizace TS na servery, která zveřejnili i komentáře, které znásilnění podporovali, protože porušili zákon o ochraně migrantů proti rasismu. Ve švédské státní TV vystoupila expertka na začleňování migrantů, že je skandální vůbec uvažovat o vyhoštění a odsouzení! místo silnější integraci. Obvinila všechny z rasismu a xenofobie. Prý je potřeba i diskutujícím pomoc v překonávání kulturních rozdílů, například v tom, že i když žena dobrovolně vstoupí do domácnosti muže, může mít i právo odmítnout sex, což nikdo z nich nezná. Prý bude tyto lidi chránit navždy před nenávistí a xenofobií. A tito lidé ovládají státní správu ve Švédsku, dle zákonů jsou váše než parlament a soudy.Rv

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#101815 Re: Mladíci? FAKE NEWS?

2017-01-27 14:26:33

#101813: Multikulturní obohacení - Mladíci? FAKE NEWS? 

 Vypadá to, že sis celý ten tvůj blábol vyfabuloval na jinak reálné události. Neboť jak je zřejmé, zprávy z důvěryhodných zdrojů, nic takového neříkají, vlastní video není k dispozici, tedy se nedá usuzovat ani podle fyziognomie. 

Také nasvědčuje tomu, že je to co píšeš je idiocie, je velmi nepravděpodobné, že by ono video pak v kontextu tvého příběhu bylo zakončeno jasným vyjádřením o znásilnění, to by nedávalo žádný smysl. 

Naopak to nasvědčuje tomu, že se jedná o lidi, kteří si jasně uvědomovali co dělají. 

www.zvolsi.info