MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#101910

2017-01-29 15:18

 

Zeman je nejlepší president, že všech. Jen je škoda, že mu funkce nedovolí se vyjádřit přiléhavěji na adresu některých dementních a lživých novinářů, či všemožných lhářů ve společnosti, tzn. slunéček. Osobně by mě nevadilo, aby slušný na tento druh lidí být nemusel a řekl těmto sprosťákům na plnou pusu, jak "velkým přínosem" jsou pro náš národ - že žádným, to ví každý normální Čech a Moravák! Tyto odpadlíky nejvíc štve, že Zemanovi největší kámoši jsou Trump a Putin a příští presidentské volby u nás, kvůli velké oblibě, jsou opravdu jen formalita..

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#101917 Re:

2017-01-29 16:04:30

#101910: -  

 Velkou oblibu si představuješ tak, že 15 % starších patnácti let je schopno lži soudruha Miloše Drona Zemana označit za pravdu a ostatní o něm pochybučí nebo mu stejné procento lidí přímo nevěří, protože je to naprosto jasně usvědčený lhář, viz. rozsudky NSS?

Nebuď idiot jak Kmoníček. 

Zeman je komunistický šašek, to je přece naprosto jasné, proto si ho volil neboť si žádný důvod, proč by měl být dobrým prezidentem neuvedl a co více neuvedl to nikdo nikdo z jeho příznivců, což je velmi podivné, když jinak vykřukujete heslo o tom, jak je úžasný.