MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

MIRUMILOVNY IMIGRANT
Nepřihlášený uživatel

#102137 Re: Re:

2017-02-02 13:15


AFRICKY MIGRANT

 DEJTE MY MONEY MONEY BYT S WIFINOU A AUTO A KDE JSOU TY KRASNE BLONDINKY MAME PRAVO TU ŽIT JSME UPRCHLICI VY RASISTI POČKEJTE AŽ NAS TU BUDE VIC VŠECHNY VAS PODŘEŽEM BILE MRDKY

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#102140 Re: Re: Re:

2017-02-02 13:26:43

#102137: MIRUMILOVNY IMIGRANT - Re: Re:  

 Není pochyb, že existují i lidé, kteří opouští svojí zemí i pro dobrodružství, ale jsou naší západní administrativou snadno detekovatelní, tedy je velmi malá pravděpodobnost, že by takovým lidem byl udělen azyl. 

Co je podstatné, že pokud se rozhodou i jen tisíce lidí překračovat hranice, neexistuje nástroj, jak jim v tom zabránit, cestu si vždy najdou, natož když se jedná o statisíce. 

Vždy uvádím příklad, kdy k nám přiskálo 500 000 Rusů a to se jednalo o válečný zločin, páchali zde vraždy a měli jsme plné právo se bránit, přesto se je nikdo ani nepokusil na hranicích zadržet a co více, Československo je muselo tak jako tak ubytova, nakrmit a dokonce jim dát i jistou perspektivu "normálního života" - to je realita. Zbavolali jsme se jich více jak 20 let. Merkelová zastavili příliv smluvními vztahy a to kdo může zůstat nebude řešit desítky let. Jakmile vytvoří další smluvní vztahy o repatriaci, jistě také k repatriacím dojde. 

Na to co se dělo to paní Merkolová vyřešila naprosto brilantně a to přesto, že jí házel klacky pod nohy např. velmi pravděpodobný kremelský trotl Miloš Zeman. 

S čím naše západní administrativa má menší zkušenosti je detekce extrémismu mimo extrémismu komunistického, nacistického a křesťanského (politické a křesťanské sekty - tam je detekce rychlá a spolehlivá), těm rozumí administrativy velmi dobře, ale jiné druhy extrému už jsou poměrně komplikované, hůře detekovatelné a týká se to bohužel i alterací komunismu a nacismu, jsk bohužel vyplývá z mnohých příspěvků v této diskusi a to i toho tvého.