MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#102186

2017-02-03 11:37

„Obama a jeho generálové vedou v Pentagonu diskuzi a nemůžou se shodnout, jaká je nejvhodnější doba pro přepadení Ruska. Nakonec se rozhodnou zeptat Francouzů: Kdy je nejlepší přepadnout Rusko? Francouzi odpovídají: Nevíme, ale rozhodně ne v zimě, to špatně dopadne. Bude tedy asi lepší zeptat se Němců: Kdy je nejlepší přepadnout Rusko? Němci odpovídají: Nevíme, ale rozhodně by to nemělo být v létě. To už jsme zkusili... Co s tím? Někdo navrhuje zeptat se Číny, ta je progresivní a vždy přijde s nějakým novým nápadem. Zeptají se tedy Číňanů, kdy je nejlepší přepadnout Rusko? Číňané odpoví: Hned teď! Rusko začalo stavět ‚Sílu Sibiře‘, ‚Turecký potok‘, kosmodrom ‚Vostočný‘, most na Krym, v nejbližší době chtějí modernizovat Bajkalsko-amurskou magistrálu, staví nové sportovní komplexy pro mistrovství světa ve fotbale a v atletice, plánují těžbu v Arktidě... Zrovna teď by se jim hodilo hodně zajatců!“

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#102187 Re:

2017-02-03 11:44:54

#102186: -  

 Tím krmí Vlaďka Iljič Putin své mužiky? 

Problém s Ruskem je masivní emigrace inteligence, 30 % obyvatel uvažuje o emigraci a 300 000 vysokoškoláků odchází každoročně do USA a to je jen legální emigrace. 

Když jsme u těch staveb, tak na Krym soudruzi z Kremlu skutečně most plánují, za 3 roky okupace Krymu toho ale moc neudělali, stojí nejspíš jen jediný piliř v moři a mají jich stavět cca 173, pokud by se jim dařilo stavět jeden měsíčně, to je asi reálné, tak jen pilíře budou stavět 14 let. 

Vlaďce Iljiči Putinovi bude v momentě, kdy budou hotové alespoň pilíře krásných 78 let :-).