MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#102417 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-11 06:48

#102401: - Re: Re: Re: Re:  

Pominu-li tvoje fašistický nadávky, tak musím říct, že odkaz na blog, ze kterého čerpáš (nebo který je přímo tvůj?, taková reklamička?), ukazuje přesně model dezinformování naší veřejnosti z ruské strany, pro kterou děláš ať už tě platí, a nebo jsi tak hloupý, že to děláš z vlastní vůle.

Na začátku relativně objektivní informace s odkazy na naše mainstreemové tiskoviny (idnes a pod.) a na Wikipedii. Tam se lze pod odkazem najít třeba i následující text :

Krvavý zásah, během kterého byla řada demonstrantů i náhodných kolemjdoucích, jak na náměstí, tak i v přilehlém okolí, fyzicky napadena a zraněna, vyvolal masové demonstrace, které se odehrály 1. prosince. Důsledkem násilného zákroku byl velký nárůst účastníků demonstrací, zintenzivnění jejich úsilí a do popředí prostupovaly požadavky na rezignaci prezidenta Janukoviče a jeho vlády s následným uspořádáním předčasných voleb. Dle různých odhadů se těchto protestů zúčastnilo 100 000 až 500 000 lidí.

Ukazuje se, že demonstranti začali chtít prezidentovo odvolání až poté, co začal do vlastních lidí střílet.

Jak ale stoupá snaha proruský terorismus na Ukrajině nějakým způsobem legitimizovat, už se ten tvůj blog odkazuje na Parlamentní listy (anonymní pseudonoviny, kde vám zveřejní jakýkoli text, pokud si to zaplatíte, ale kde se nedá zjistit, kdo platí proruskou propagandu) nebo dokonce na tzv. České nezávislé zpravodajství (CFP), kde je pod články podepsán jako autor Tony Cartalucci (pseudonym, proč asi?). No a pak samozřejmě autor blogu přestane ztrácet zábrany, a odkáže na web Ruskajja Vesna, což je zpravodajství z Novoruska a Ukrajiny placené Putlerem a s protiukrajinskou propagandou toho nejhoršího ražení.

Je mi z čtení těch lží a propagandy na blití !!!

Odpovědi

Čechy Čechům!

#102425 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-11 11:16:09