MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#102705 Re: Rusko nikdy nezveřejnilo seznamy vyškolených Arabů v terorismu a byli pravděpodobně tisíce.....

2017-02-14 20:34

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#102707 Re: Re: Rusko nikdy nezveřejnilo seznamy vyškolených Arabů v terorismu a byli pravděpodobně tisíce..

2017-02-14 20:37:52

#102705: - Re: Rusko nikdy nezveřejnilo seznamy vyškolených Arabů v terorismu a byli pravděpodobně tisíce..... 

Nikoliv, bohužel si občas vzpomenu na normalizaci, obzvláště za situace, kdy KGBáci z Kremlu vetovali rezoluce RB OSN o Sýrii v době, kdy bylo možné konfliktu a rozbujejí IS předejít. 

Existuje také velmi pěkná diplomová práce na téma školení teroristů z arabského světa KGBáky na území ČSSR, dával jsem do této diskuse na tuto diplomovou práci odkaz, obsahuje odkazy do spisů StB z kterých bylo čerpáno, neb se StBáci na školení teroristů v terorismu podíleli.

Jistě budou existovat i rozsáhlejší práce, které celý systém na školení teroristů v komunistických totalitách KGBáky budou popisovat. Je velmi pravděpodobné, že práce budou uvedeny v seznamu literatury v oné diplomové práce, na kterou jsme do této diskuse dal odkaz. 

V každém případě je napováženou, že v Kremlu sedí banda KGBáků vetující rezoluce RB OSN o Sýrii a v Sýrii se přitom formuje velmi podivná teroristická organizace. Tato organizace pak "nějak" legalizuje těžbu ropy a z ní financuje svéje odporné aktivity. Rusáci po několika letech to "jako" jedou vyřešit, dokonce si na to vezmou parník s letadly, jediný který mají a nic, nula, rozbombardují kde co a Asadovi umožní vraždit Syřany, ale IS jako by se jejich řádění ani nedotklo a to přitom říkali, jak to za tři měsíce vyřeší. 

Vypadá to, že KGBáci teroristi mají pořád ještě velmi vřelé vztahy s KGBáky v Kremlu, proto také KGBáci v Kremlu nikdy seznamy proškolených teroristů nezveřejnili a proto asi to v Sýrii takto vypadá. 

Spiklenecká teorie, nebo odporná zkušenost s touto pakáží z kolejí v době normalizace v ČSSR?