MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#103025 Re: Re: Re: Re: Ruský trotl Miloš Zeman 17.11.2015 s neonáckem Konvičkou a neonácky Okamurovci na po

2017-02-19 09:35

#103024: Evropan - Re: Re: Re: Ruský trotl Miloš Zeman 17.11.2015 s neonáckem Konvičkou a neonácky Okamurovci na podiu? 

Vlastizrácem je přece Miloš Zeman. Já jsem sem bandu čínských zpravodajců, milicionářů a svazáků nezval. Já jsem neovlivňoval policii, aby jim jejich řádění v ulících Prahy tolerovala, já jsme neznemožnil zpravodajským službám dohled na Hradem v situaci kdy sem tito komunističní zločinci najeli. To byl přece Miloš Zeman. 

Já se nekamarádím s lidmi, kteří nemají šanci získat bezpečnostní prověrku státu, já nemám poradce Nejedlého, Mynáře, Augustina, Hlinovského nemán nic ani s komunistou Ovčáčkem či Buriánovou. 

Nevyznamenávám StBáky, komunisty, dokonce ani nelžu a už vůbec ne záměrně. Dokonce ani neřeční z podia vedle extrémistů, chceš-li neonacistů a komunistů, jako to dělal Miloš Zeman 17.11.2015

Naopak jako občan občan naprosto v souladu s Ústavou kritizuji, že je v ústavní pozici člověk, kterého NSS jasně identifikuje v rozsudcích jako lháře a porušovatele volebního zákona. Je to skutečně nepřípustné a to přesto, že zároveň tvrdí, že jeho konkrétně uvedené porušování volebního zákona, nemohlo ovlivnit dostatečně volby, aby je vyhrál. Rozsudek ovšem také spekuluje nad tím, že nebyly žalovány ostatní lži Miloše Zemana a že je velmi dobře možné, že soubor "malých" lží by v celku volby ovlivnit mohl. 

Tedy z nás dvou zloději nicků, já vlastizrádcem rozhodně nejsem. Ty člověče ani nevíš, proč si Miloše Zemana volil, nejsi schopen své rozhodnutí zdůvodnit a to už vůbec, aby tvé zdůvodnění bylo v souladu s Ústavou. 

Proč vlastně Miloš Zeman o privatizaci MUS lhal během volební kampaně?

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost

Vazba na záznam z jednání vlády:

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;

III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.

Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#103026 Re: Re: Re: Re: Re: Ruský trotl Miloš Zeman 17.11.2015 s neonáckem Konvičkou a neonácky Okamurovci n

2017-02-19 09:43:24

#103025: - Re: Re: Re: Re: Ruský trotl Miloš Zeman 17.11.2015 s neonáckem Konvičkou a neonácky Okamurovci na po 

Po tomto

https://www.respekt.cz/korupce/prodej-ruskeho-dluhu

zůstal jen Zemanův opilecký smradlavý pšouk, jedno utajované vládní usnesení, tedy není jisté ani to, jestli to prostě do bývalého rusákova Zeman "nedaroval" a dnes si to nevybírá.  Mnohé tomu nasvědčuje.