MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#103133 Re: Re: Re: Re: Re: Projevuš postižení kulturní deprivací.....

2017-02-22 07:50

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#103136 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Projevuš postižení kulturní deprivací.....

2017-02-22 08:18:27

#103133: - Re: Re: Re: Re: Re: Projevuš postižení kulturní deprivací..... 

Já a vracet se do rusákova :-), to mi opravdu v této diskusi myslím ještě nikdo neřekl. :-)

Nic se nezměnilo na mém příspěvku, že se můžeš odstěhovat do "monokulturního" rusákova, nemusíš zde žít se mnou v této zemi, navíc ti evidentně nevyhovuje současná Ústava, jak vyplývá z tvých příspěvků. 

Neměl jsem možnost se odstěhovat v době, kdy mně nevyhovala komunistická "ústava", komunisté z nějakého podivného důvodu občanům dokonce zakazovali i cestování. Dnes ti nikdo v odstěhování se do rusákova nebrání, ale obávám se, se v ČR nikdo takový nenašel, kdo by do Rusákova odešel a stal se ruským občanem.

Dokonce to nenapadlo ani Miloše Zemana a to je co říci, ten trpí už opravdu těžkou demencí, jak včera předvedl ve Sněmovně. 

Je dobré na to nezapomínat a využít možnosti žít v kulturním, morálním a hmotném blahobytu např. v Rusákově, Číně či Severní Korei případně na Kubě nebo v supermonokulturní společnosti IS, byť tam bys už asi malinko mohl narazit na právní stránku emigrace do IS. 

Využij té možnosti, nežij zde s lidmi, kteří ctí Ústavu, ctí zákony této země, občansky kritizují a dokládají lhaní např. Miloše Zemana. Hlavně nezneužívej benevolence právního systému této země k tomu, abys usiloval o změnu Ústavu v ústavu totalitní, neboť benevolence není nekonečná lidový milicionáři.