MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#103139 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Projevuš postižení kulturní deprivací.....

2017-02-22 09:10

#103136: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Projevuš postižení kulturní deprivací..... 

Jestliže mě vyháníš do Rusákova, tak tedy neohlupuj diskutující tím, že ctíš Ústavu a blá blá další věci. Pokud si sem napsal : 103123 -  Běž do prdele islamisto nikdo tady o ten tvuj multikulturalizmus nestoji 

tak jsem ti odpověděl : 103126 - Vzhledem k tomu, že jsme tady nuceni žít s tebou, tak to dokazuje, že multikulturalismus už k nám dorazil ... 

Ten důvod je jediný - tak příšerný antiislamismus v této zemi nikdy nebyl do doby, než se tu objevili konvičky, okamůry a jim podobní. No a tím mám na mysli (a to zcela vážně), že tento antiislamismus k nám byl uměle importován z ciziny, a to kulturně velmi odlišné. Když sledují chování Němců, tak mám pocit, že žijeme v úplně jiném světě, jakoby odtrženém od Evropy. A nebo se k nám dostali lidé s úplně jiným, naprosto neevropským pohledem na svět.

V době, kdy jsme v osobě pana Václava Havla měli skutečného prezidenta, tak se lidé s takto extrémními názory báli veřejně vystupovat. Dnes jim pěšinky oficiality jejich úchylných názorů vyšlápává  ten současný tlučhuba z Hradu.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#103141 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Projevuš postižení kulturní deprivací.....

2017-02-22 09:23:50

#103139: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Projevuš postižení kulturní deprivací..... 

Tady souhlasím z velké části souhlasím, jen bych velmi mírně oponoval, že bychom byli jiní, odtržení od Evropy a to přesto, že si uvědomuji, že Zemana skutečně volilo poměrně hodně lidí, ale na druhou stranu si také uvědomuji, že to mělo jasnou příčinu definovanou v rozsudcích NSS, tedy lhaní a porušování volebního zákona. 

Ten důvod je jediný - tak příšerný antiislamismus v této zemi nikdy nebyl do doby, než se tu objevili konvičky, okamůry a jim podobní. No a tím mám na mysli (a to zcela vážně), že tento antiislamismus k nám byl uměle importován z ciziny, a to kulturně velmi odlišné. Když sledují chování Němců, tak mám pocit, že žijeme v úplně jiném světě, jakoby odtrženém od Evropy. A nebo se k nám dostali lidé s úplně jiným, naprosto neevropským pohledem na svět.

Tady bych nesouhlasil s tím, že se extrémisté báli v době, kdy byl Václav Havel prezidentem veřejně vystupovat. Misto Konvičky tu byl např. Sládek a nejen Sládek. Tedy strach to nebyl, politiku do jisté míry Václav Havel skutečně směroval ke kulturnosti, mravnosti a věcné odbornosti. To se velmi vytratilo s příchodem Klause a definitivní ránu takovému směrování dává samozřejmě alkoholový demen Miloš Zeman. 

V době, kdy jsme v osobě pana Václava Havla měli skutečného prezidenta, tak se lidé s takto extrémními názory báli veřejně vystupovat. Dnes jim pěšinky oficiality jejich úchylných názorů vyšlápává  ten současný tlučhuba z Hradu.

Tedy my dva v rozporu rozhodně nejsme, někde se tedy ve stručnosti vytratil obsah či nepochopení tvého příspěku, nebo jsem omylem na jiný příspěvek. 

Žádný z mých příspěvků nijak nepodporuje jakýkoliv extrémismu, sektářství či politické sektářství, tedy komunismu či nacismus, jako příklady politických sekt. 

Tento příspěvek:

Nepřihlášený uživatel

#103123 Re: Re: Projevuš postižení kulturní deprivací.....

2017-02-22 06:55

#103074: - Re: Projevuš postižení kulturní deprivací..... 

běž do prdele islamisto nikdo tady o ten tvuj multikulturalizmus nestoji

není můj, ale je naopak reakcí na můj příspěvek.