MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#103568 Trumpeta se obklopil jen ruskými trotli jako Miloš Zeman....

2017-03-02 07:26

....tady to vypadá, že to pro Zemana není žádný problém, v USA to dost vadí a je to dobře.  Kmoníček možná dostal svolení i z toho důvodu, že je naděje, že přivede dál dovnitř ruských složek, neb Kmoníček se na Hradě vlastně s nikým jiným, než s ruskými a čínskými agenty nejspíše nestýká, neb tam nikdo jiný snad už ani není. 


Ministr spravedlnosti USA se během Trumpovy kampaně scházel s ruským velvyslancem. Demokraté ho vyzvali k rezignaci


 


 



  • Federální úřad pro vyšetřování (FBI) tento týden zahájil vyšetřování údajných kontaktů mezi Trumpovým týmem a Moskvou během prezidentské kampaně, kterou se Rusové údajně snažili ovlivnit v Trumpův prospěch.
  • Americký ministr spravedlnosti se během loňské kampaně dvakrát sešel a jednal s ruským velvyslancem ve Spojených státech.
  • Bílý dům podle televize CNN informace označil za další příklad manipulativního nátlaku demokratů na prezidenta.


 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#103569 Re: Trumpeta se obklopil jen ruskými trotli jako Miloš Zeman....

2017-03-02 07:28:11

#103568: - Trumpeta se obklopil jen ruskými trotli jako Miloš Zeman.... 

 A to Trumpeta ještě před deseti minutami mluvil o tom, že jsou to pomluvy :-)

Ministr spravedlnosti USA připustil schůzky s ruským velvyslancem

Americký ministr spravedlnosti Jeff Sessions během loňské volební kampaně dvakrát jednal s ruským velvyslancem ve Spojených státech. Jeho úřad to oznámil ve středu poté, co na Sessionsovy schůzky upozornil list The Washington Post. Ministerstvo je nadřízené Federálnímu úřadu pro vyšetřování (FBI), který nyní šetří údajné zásahy ruských hackerů ve prospěch pozdějšího vítěze voleb Donalda Trumpa.

Totální ztráta jakékoliv prestiže a postavení dnes nutí ruské trotly kolem Trumpety jít s pravdou ven a to je obrovský rozdíl, mezi ruským trotlem Milošem Zemana a jeho bandou na Hradě. Tedy je dobrá zpráva, že se v Americe věci řeší a ruské trotly ve vedení státu v okolí ústavních funkcí nesnesou.