MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#103808 Re: Je už na cestě do EU?

2017-03-06 05:47

#103803: - Je už na cestě do EU? 

 Ne, vrací se do Rusákova.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#103818 Re: Re: Je už na cestě do EU?

2017-03-06 10:05:44

#103808: - Re: Je už na cestě do EU? 

 Obávám se, že Rusákové v okupačních lágrech na tom byli opravdu v této věci děsivě, neb  pro lampasáky byly zřízeny dokonce nevěstince a ti ženatí lampasáci si do lágrů mohli přivést celé rodiny, nevěstince byly zřízeny i proto, aby svobodní lampasáci nechodili za ženami těch ženatých, čemuž se nejspíš stejně nezabránilo.  

Řekl bych, že je to jedna sociální kapitola okupačních ruských lágrů po celém světě, která prakticky není prozkoumána. 

Češi sice zřídili "Společnost československo sovětského přátelství", kde byly především učitelky, aby umožnili rusákům vůbec nějaký styk se ženami, ale v tomto ohledu bych řekl, se tato "socializační" iniciativa nijak nepovedla, nejen proto, že se v drtivé většině jednalo o učitelky ženaté a navíc mnohdy nekomunistky, které si tímto vykupovali nečlenství v KSČ. 

Smíšených rusko - českých manželství či i jen vztahů tedy vzniklo naprosté minimum, Rusák byl prostě okupant navíc přistup Rusáků do české společnosti byl i z rusácké strany velmi omezen a týkal se v podstatě jen možnosti nakupování paniček lamapsáků v Praze, někdy za doprovodu jejich lampasáckých manželů v civilu. V každém případě to byla velká výsada, nikoliv obvyklý stav, že by lampasák mohl dopravázet svojí Natašu na nákupy po Praze. Přesto byli poznat i podle laciných smradů co na sebe lili, kožených kabátů, beranic a odporného sestřihu. Ruské ženy měly vždy typické zlaté zuby a nevkusné ustrojení. Dodnes je velmi snadné rusa a rusku v Praze snadno identifikovat. 


Nepřihlášený uživatel

#103827 Re: Re: Je už na cestě do EU?

2017-03-06 10:36:15

#103808: - Re: Je už na cestě do EU? 

 Kevin Simiyi z vesnice Bungoma v Keni? Ten to vezme pěšky do Lýbie a dále už to známe.